Puisten Snel Weg Nemen. - Artikel Post - Artikel Marketing

Puisten Snel Weg Nemen.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 359 | Aantal woorden: 427 | Datum: | 0 commentaar

 

Als je puisten Snel Weg wilt nemen ga dan niet voor supersnel. Want als het te vlug gaat dan betekent dit dat het product die je gebruikt teveel agressieve middelen bevat. Die nemen inderdaad snel het overtollige huidvet weg, maar dringen dieper door in de huid en nemen ook tal van andere noodzakelijke voedingsstoffen weg. Dus in de beginfase zie je wel héél snel resultaat, maar de huid zal protesteren en zal op termijn opnieuw puistjes ontwikkelen. En jammer genoeg een pak méér dan voordien.

 

Puisten snel weg nemen, geef je huid een beetje tijd.

 

Realistischer is om je huid niet in een paar dagen puistvrij te krijgen, maar eerder in een paar weken. Natuurlijk, het kan niet snel genoeg gaan. Maar een paar weken is nu echt niet zolang en geloof me, het resultaat zal blijvend zijn. Blijvend, dankzij het feit dat je de huid moet voeden met natuurlijke en ook plantaardige stoffen. Daarvoor zal de huid je wel dankbaar zijn en niet gaan protesteren.

 

Vanwaar komen die puistjes nu plots?

 

Vooreerst zijn die puistjes niet plots ontstaan, ze zijn wel plots zichtbaar. Maar de ontwikkeling gebeurt onderhuids in een paar weken tijd. De ontwikkeling gebeurt traag, vandaar dat je de puisten niet snel mag wegnemen door een agressief goedje. Ze ontstaan doordat er in je jonge lichaam wat veranderingen gebeuren op hormonaal gebied. Dankuwel daarvoor, want anders blijf je natuurlijk een kind, en dat is niet de bedoeling natuurlijk. Nadeeltje is wel dat er meer talg wordt ontwikkeld, een natuurlijk huidsmeer die onze huid beschermt. Maar er wordt teveel talg ontwikkeld zodat de huidporiën verstoppen en er puistjes ontstaan.

Puisten snel weg nemen, doe het op realistische en natuurlijke basis, zodat je blijvend tevreden bent over het resultaat.

 Over de Auteur

Mijn naam is Lieven Nouwynck. Op deze site zul je regelmatig info terugvinden omtrent huidverzorging en cosmetische artikelen. Veel leesplezier.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[154 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[127 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[120 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo