Puistjes Bestrijden! Doe Het Nu! - Artikel Post - Artikel Marketing

Puistjes Bestrijden! Doe Het Nu!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 442 | Aantal woorden: 459 | Datum: | 0 commentaar

We gaan die puistjes bestrijden en wel meteen want puistjes zijn zéér vervelend. Vooral wanneer je een vergevorderde vorm van acne hebt kan dit pijnlijk zijn. Niet enkel omdat het lichamelijk pijn doet, maar er zijn ook mensen die je verwijten naar het hoofd slingeren, zoals puistenkop of ik kan braille lezen op je gezicht…enzovoort. En dit is pas pijnlijk, na verloop van tijd krijg je misschien een lagere eigendunk…

Laten we nu voor eens en altijd de puistjes bestrijden en jou opnieuw een goed gevoel geven.

Geef het een beetje tijd en een kleine dagelijkse inspanning maar na een aantal weken zal je huid opnieuw egaler, strakker en sterker worden en mensen zullen je opnieuw complimentjes geven.

Puistjes komen vooral voor rond de T-zone (voorhoofd, rond de neus en kin), maar ze kunnen ook op de wangen voorkomen en zelfs andere lichaamsdelen, zoals de borst, rug en armen. Bij sommige jongeren bestrijken de puistjes het ganse gezicht. Maar ook de ietwat oudere bevolking kan last hebben van deze kwaal. Het is een teken dat er iets verandert met onze hormonenspiegel.

Mijn Puistjes Bestrijden formule is simpel maar héél doelgericht!

Ons ganse lichaam moet worden voorzien van voldoende vocht. Dus drink dagelijks 2 liter natuurlijk bronwater en hou dit dagelijks vol. Dit sterkt de innerlijke mens en laat afvalstoffen wegvloeien. Maar ook ons uiterlijke (dus onze huid) heeft nood aan voldoende vocht en dit gaan we onze huid dus eveneens schenken op een natuurlijke manier…

Het 2de punt in mijn puistjes bestrijden formule is het feit dat onze huid moet worden gereinigd, onze lucht is echt wel niet zo proper en tal van zaken uit de buitenlucht dringen onze poriën binnen, dit gaan we verwijderen, opnieuw op een volkomen natuurlijke manier.

Ten derde is het noodzakelijk om onze huid te voeden. We voeden dagelijks ons innerlijk, maar dit is eveneens noodzakelijk voor onze huid. Dus ook ons grootste orgaan, onze huid moet de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen. Met deze stappen zul je ongelofelijke resultaten bereiken.

Begin vandaag met Puistjes Bestrijden. Vandaag, niet morgen! Meer info, klik hier!Over de Auteur

Mijn naam is Lieven Nouwynck en ik heb al vele mensen geholpen bij het oplossen van hun huidproblemen. Aarzel dus niet en neem contact op!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo