Puur verloskunde: De helpende hand tijdens je zwangerschap - Artikel Post - Artikel Marketing

Puur verloskunde: De helpende hand tijdens je zwangerschap

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 72 | Aantal woorden: 439 | Datum: | 0 commentaar

Ben je op zoek naar een verloskundige? Tijdens je zwangerschap kan je niet zonder. Maar ook voordat je zwanger bent kan je al gebruik maken van Puur verloskunde. Zij dragen namelijk zorg voor de bewaking van de gezondheid en groei van jouw kindje. Dit doen zij middels controles, echo’s en uitstekende voorlichting in wat je (jullie) te wachten staat.

Kinderwens spreekuur Puur verloskunde

Een gezonde levensstijl draagt bij aan het welzijn van de baby. Dit begint al voordat je zwanger bent. Wist je dat foliumzuur de kans op neuraal buis defecten verkleind? Uit de neuraal buis worden het ruggenmerg en de hersentjes gevormd. Dit gebeurt al heel vroeg in de zwangerschap. In de eerste 10 weken na de bevruchting vormen alle organen zich. Hierna hoeft de baby alleen nog te groeien. Hierdoor is het van tevoren al belangrijk om een gezonde levensstijl aan te nemen.

Tijdens je zwangerschap

Wanneer je ongeveer 8 weken zwanger bent, neem je een intake gesprek. Er wordt een echo gemaakt om te bepalen of het hartje klopt. Je krijgt antwoord op al je vragen over de zwangerschap.

Rond 11 weken krijg je een echo om de bevaldatum uit te rekenen. Na deze echo volgen er nog een paar andere echo’s: De SEO of 20 weken echo, een groei echo bij 30 weken en bij 36 weken een liggingsecho.

Gedurende de zwangerschap wordt je regelmatig gecontroleerd. De eerste weken is dit om de 4 weken, na 30 weken om de 3 weken. In week 33 stel je een geboorteplan op Puur. verloskunde helpt je hierbij. In week 36 is er een uitgebreide controle.

 Je kan ervoor kiezen om thuis of in het ziekenhuis te bevallen. Het is net wat je zelf prettig vindt. Ook is het mogelijk om voor een bad bevalling te kiezen. Dit kan echter niet altijd. Het voordeel van in het ziekenhuis bevallen is dat alle nodige middelen aanwezig zijn. De verloskundigen van Puur Verloskunde staan tijdens zowel een thuisbevalling als in het ziekenhuis voor je klaar.Over de Auteur

Mijn naam is Gerard Kempers. Ik houdt mijzelf van tijd tot tijd bezig met het schrijven van artikelen over interessante producten, diensten en bedrijven. Uiteraard met een linkje naar waar je daarvoor het beste zijn kunt. Kijk gerust eens op mijn profiel voor meer!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo