Raak dat buikvet eindelijk kwijt - Artikelpost

Raak dat buikvet eindelijk kwijt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 563 | Aantal woorden: 921 | Datum: | 0 commentaar

Een van de meest voorkomende plaatsen voor ongewenst vet, zijn de heupen en je buik. Hier zijn een paar tips om je te helpen om die buik weer in vorm te krijgen. Zodat je een platte buik hebt, of weer je spieren kunt tonen.

Houd een gestaag tempo aan

Hoewel je buikspieren niet zo hard werken als je bilspieren wanneer je aan het fietsen bent. Fietsen is aerobe training waarbij je het vet verbrandt .

Start eerst met een matig intensief tempo, zodat het een lastig is om een ​​gesprek (minder dan 80 procent de maximale hartslag) drie keer per week. Voor de duur van ongeveer twee uur.

Traint je lichaam om vet te gebruiken als brandstof, zal je veel calorieën verbranden en voorkomen dat zich nieuw vet ontwikkeld.

Probeer een interval training


Om echt druk bij je calorieverbranding op te voeren, dan moet je ook aan interval training doen.

Aan het eind van je lange rit, of als je alleen maar een korte tijd hebt om te trainen. Doe zes sets van totale inspanning sprinten of fietsen van telkens twee minuten, met 30 seconden rust tussen. En probeer je zelf steeds meer uit te dagen door het aantal sets te verhogen. Of door 2,5 minuten voluit te gaan met de zelfde rusttijd.

Je zult veel calorieën verbranden in een korte tijd, en je stofwisseling zal zijn voor de komende 12 uur omhoog gaan. Wat betekent dat je extra calorieën in de loop van de dag verbrandt en zelfs als je slaapt.

Even geen hometrainer


Je natuurlijke instinct is om buikvet te verliezen is door je te concentreren op de crunches en sit-ups om buikvet te verliezen .

In werkelijkheid, hoewel het zal helpen om buikspieren te kweken. Zal het vet niet minder worden.

Je hebt een meer complete training nodig voor het verbranden van je calorieën en buikvet.

Probeer een aerobe spiertraining zoals de 'liggende fiets' oefening. Lig op je rug liggen met je handen achter je hoofd en til jezelf, zodat je schouders en benen los van de grond zijn, in een hoek van 90 graden, met je knieën gebogen .

Raak je rechterknie naar je linker elleboog, terwijl jij je linkerbeen uitrekt, gevolgd door linkerknie naar rechts elleboog terwijl jij je rechterbeen uitrekt. Herhaal dit bij een gecontroleerde snelheid in sets van 20 met 30 seconden rust.

Eet goed


In theorie is het verliezen van vet is simpel : je moet meer calorieën verbranden dan je verbruikt. Hoe groter de calorie tekort, hoe groter het vetverlies.

Wees voorzichtig om voor je de oefeningen doet met langzame koolhydraten (volkoren pasta en brood) te eten. En magere eiwitten(kalkoen) en vermijd het eten van te veel verzadigd vet zoals kaas, boter en zoete snoepjes.

Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo