Rimpels Onder Ogen? Hoe Aanpakken? - Artikelpost

Rimpels Onder Ogen? Hoe Aanpakken?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 865 | Aantal woorden: 494 | Datum: | 0 commentaar

 

Rimpels onder ogen zien is voor vele mensen natuurlijk een vervelende zaak. Echter, wanneer we richting 40ste levensjaar afstevenen dan is er meestal geen ontkomen meer aan. En dan vormt vooral ook de dunne huid onder de ogen een makkelijk doelwit. Pin je vooral niet vast op de vele reclames die je ziet op tv waar vele fotomodellen of actrices in opdraven met een stralende rimpelloze huid. We kunnen de rimpels onder ogen of eender waar dan ook niet volledig verbannen, we kunnen als doodgewone sterveling echter wel de vorming van rimpels lange tijd uitstellen of (indien u reeds last hebt van rimpeltjes ) de toestand van je huid opmerkelijk verbeteren.

 

Wat kunnen we ondernemen om rimpels onder ogen te vermijden?

 

Bescherm je huid ten allen tijde, je hoeft echt niet te gaan wachten tot het 30 graden is om je huid (ook de huid onder de ogen) in te smeren met zonnecreme(SPF minimum 30). Hou dit goed in de gaten, want ook in de herfst kan de zon schijnen. Neem dus altijd een flaconnetje mee in je handtas of in de auto. Op alle andere dagen gebruik je steeds een goeie hydraterende creme met SPF en UV-filters. Als je dit respecteert zal je huid enorm dankbaar zijn en dit zal je gegarandeerd merken.

 

Neem een zonnebril mee, ook hier geld hetzelfde verhaal, ook wanneer het geen 30 graden is kan de lucht heel helder zijn, waardoor je moet knipperen met de ogen. Vermijd het veelvuldig knipperen met de ogen omdat dit ervoor zorgt dat er dus eveneens rimpeltjes zullen verschijnen na verloop van tijd. Leg dus eveneens een 2de zonnebril in het handschoenenkastje van de wagen of stop hem in de handtas, altijd handig.

 

Reinig je huid, dus ook onder de ogen met een reiniger zonder alcohol, want alcohol droogt de huid uit. Doe dit al deppend, en wrijf zeker niet. Het verwijdert niet alleen de eventuele make-up maar ook alle andere stof en vuil, zodat de huid opnieuw kan ademen.

 

Rimpels onder de ogen zullen een pak minder kans krijgen indien je rekening houdt met bovenstaande zaken. Veel Succes!Over de Auteur

Mijn naam is Lieven Nouwynck. Graag geef ik u wat meer info omtrent huidverzorging.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[373 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[170 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo