Safe ear en noizezz - Artikel Post - Artikel Marketing

Safe ear en noizezz

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Safe ear
Gezien: 466 | Aantal woorden: 380 | Datum: Thu, 28 Aug 2014 | 0 commentaar

Safe ear gehoorbescherming

 

Safe ear is een bedrijf dat in 2013 is begonnen met het verkopen van kwaliteit gehoorbescherming voor een betaalbare prijs aan particulieren en het bedrijfsleven.

Hiervoor heeft Safe ear onderzoek gedaan naar welke gehoorbescherming de beste kwaliteit heeft. Safe ear heeft daarom besloten het merk Noizezz te voert, Noizezz is gekozen voor de kwaliteit en duurzaamheid van het product. Noizezz gehoorbescherming houd zich al sinds 1976 bezig met het gehoor, oordoppen en gehoorbescherming.De gehoorbeschermer is het resultaat van een twee jaar lange ontwikkeling op het gebied van gehoorbescherming. Hier heeft Noizezz uitgebreid onderzoek gedaan naar frequentiegebieden en demping hier van.

Door de verschillende toepassingen van de Noizezz oordoppen is het behoud van spraak verstaanbaarheid erg belangrijk, door de ontwikkelingen is de filter een van de beste UPS van het product. De Noizezz gehoorbeschermers zijn van hoge kwalitatiet. Het gepatenteerd filtersysteem dat ondanks demping van geluid ervoor zorgt dat spraak uitstekend verstaanbaar blijft. De unieke filters zijn tevens verwisselbaar zodat men de gehoorbeschermers kan aanpassen aan de benodigde demping. De pasvorm is uniek en het draagconform daardoor erg fijn. De pasvorm zorgt ook voor de kwaliteit.Wanneer een oordop het oor geheel kan afsluiten lekt het geen geluid en gaat al het geluid door de filter en kan er geen ongefilterd geluid het oor in lekken. Veel mensen vinden gehoorbeschermers nog een grote stap doordat ze onzichtbaar zijn tijdens dragen ziet niemand dat u ze draagt en is het fijner om er mee rond te lopen. De noizezz gehoor beschermers die Safe ear verkoopt hebben dan ook veel toepassingen zoals een festival bezoek, horeca personeel, klussen in  het huis en werk in de zware industrie.

Bezoek de site van Safe ear en bekijk ons assortiment.

 Over de Auteur

Safe ear is een webwinkel die zich specialiseer in de verkoop van kwaliteit gehoorbescherming voor festivals, stap avonden, horeca personeel en voor de zware industrie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo