FB pix Sanitaire hulpmiddelen voor op de oude dag - Artikelpost

Sanitaire hulpmiddelen voor op de oude dag

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1260 | Aantal woorden: 419 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je de leeftijd van 40 passeert begint bij veel mensen het besef door te dringen dat ze oud beginnen te worden. Bij 50 komen de eerste lichamelijke ongemakken en beperkingen. Bij de leeftijd van 60 kan vrijwel iedereen wel een steuntje in de rug gebruiken. Een goede manier om het leven net iets makkelijker te maken is het laten installeren van sanitaire hulpmiddelen zoals die van Linido. Hieronder zal ik drie van deze hulpmiddelen uitleggen.

Douchestoel

Een douchestoel is een stoel die gemaakt is zodat u er in de douche op kunt zitten. Een douchestoel heeft twee grote voordelen. Ten eerste kun je tijdens het douchen zitten in plaats van staan. Vooral voor mensen die rechtop staan zwaar of vermoeiend vinden is dit een groot voordeel. Zo kunt u ontspannend zitten terwijl de warme douchestralen op je neervallen. Een tweede voordeel is dat de kans op ongelukken een stuk kleiner is. Voor mensen die het opeens benauwd kunnen krijgen of moeite hebben met hun evenwicht, is dit een veilige oplossing. Als u zit kan er weinig gebeuren. 

Wandsteunen

Een wandsteun kan worden gemonteerd aan muren in de badkamer, toiletten, langs de trap en bij opstapjes. Door deze wandsteunen kunt u net iets makkelijker die ene zware, vermoeiende of lastige beweging maken. Wandsteunen worden normaliter zeer stevig gemonteerd waardoor ze een grote steun kunnen leveren. Dit is een van de hulpmiddelen die vaak als eerste gebruikt worden.

Nagelknipper met vergrootglas

Wellicht kijkt u vreemd op van dit hulpmiddel. Echter zijn er ook hulpmiddelen te vinden die u helpen bij bepaalde dagelijkse activiteiten zoals het knippen van nagels. Deze nagelknippers zijn gemaakt zodat u weinig kracht hoeft te zetten bij het knippen van de nagels. Ook zit er bij sommige van deze nagelknippers een vergrootglas zodat de mensen met slecht zicht beter kunnen zien wat ze aan het doen zijn.

Deze 3 (sanitaire) hulpmiddelen zijn slechts een factie van de beschikbare hulpmiddelen. Vraag eens rond of kijk eens op het internet. Misschien kunt u uw leven ook wel gemakkelijker maken.

 

 Over de Auteur

Een vervent gebruiker van sanitaire hulpmiddellen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo