Schimmels - Artikel Post - Artikel Marketing

Schimmels

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: mauricio
Gezien: 484 | Aantal woorden: 1183 | Datum: Fri, 15 Nov 2013 | 0 commentaar

Schimmels zijn er verschillende mate maar er zijn ook veel verschillende soorten schimmelinfecties, elk met zijn eigen vervelende gevolgen. Er zijn duizenden soorten schimmels die ook bij de mens voorkomen. Pas als de balans wordt verstoord en er een schimmelinfectie ontstaat, wordt het vervelend. Er zijn verschillende soorten schimmelinfectie die heel vervelend zijn voor de mens. Er is bijvoorbeeld een vaginale schimmelinfectie, schimmelinfectie op de penis, ringworm, gele nagels, schimmelinfectie tussen de tenen, spruw, candida albicans, en terugkerende en blijvende schimmelinfecties.

Terugkerende en blijvende schimmelinfecties

Bepaalde soorten schimmels zijn altijd op je huid aanwezig. Sommige schimmels zijn altijd actief, andere schimmels hebben een bepaalde prikkel nodig om actief te worden. Candida albicans is zo’n schimmel. Doordat die in het gehele lichaam voor kan komen is het ook bijna onmogelijk om alle verschillende prikkels waardoor ze actief worden op te noemen. Daarnaast veranderen deze oorzaken snel en komen er ook steeds meer bij. Ook is het mogelijk dat je meer en de andere dag juist minder last hebt van een schimmelinfectie.

 

Candida Albicans

Dit is één van de meest voorkomende soorten schimmels die we allemaal in ons lichaam hebben. Zodra het zich in je lichaam ontwikkeld. Kunt je last krijgen van onder andere:

- een moeilijke stoelgang,

- slechte darmwerking

- vermoeidheid

- regelmatig ziek

- en dergelijke.

 

Candida Albicans is een schimmel dat je gehele immuunsysteem aantast. Om een schimmelinfectie van deze bacterie tegen te gaan zal je immuunsysteem dus altijd zo optimaal mogelijk moeten werken. Als het in je darmen zit, dan kun je op een darm foto allemaal witte vlekken op je darmwanden zien. Wordt het niet snel behandeld, dan kan het zich over je gehele lichaam verspreiden.

 

Waardoor worden schimmels geprikkeld

Het is heel moeilijk om aan te geven waardoor schimmels precies worden geprikkeld. Het beste is om op het moment dat je een schimmelinfectie krijgt, dat je voor je zelf even na zou moeten gaat wat je de dag (of een paar dagen) voor de uitbraak van de infectie anders hebt gedaan dan anders. Alleen op die manier kun je er exact achter komen waar voor jou de trigger is. Vooral als het een herhaald patroon is wordt het gemakkelijk te herkennen. Heb je bijvoorbeeld gisteren gezwommen in chloorwater en vandaag heb je rode vlekken, dan kan dat een aanwijzing zijn. Je zou dan eigenlijk het beste een soort dagboek bij kunnen houden om de schimmel te verwijderen.
Over de Auteur

Informatieve artikelen met betrekking tot gezondheid heeft mijn passie. Veelal zijn het onderwerpen die ons allemaal aangaat.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo