Schokkend feit over luiers - Artikelpost

Schokkend feit over luiers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 168 | Aantal woorden: 410 | Datum: | 0 commentaar

Shweta Barailly, een moeder van een éénjarige, werkt als stewardess bij een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij. Toen haar zoon werd geboren, was ze dolblij. Aanvankelijk vond ze de luiers van haar zoon opwindend, hoewel de geur soms aanmatigend was. Het was echter niet de geur die stoorde. Op een dag, toen ze de luiers van haar zoon naar de vuilnisbak buiten haar huis bracht, wees een buurvrouw erop dat het slecht was voor het milieu. Er volgde een interactieve vraag- en antwoordsessie tussen de twee waarbij Shweta, tot verrassing, ontdekte dat slechts een klein deel van het afval van afvalluiers in het riool terechtkomt en de resterende hoeveelheid op een stortplaats belandt.

Shweta staat niet alleen in de ervaring of het omgaan met een luier. Luiers zijn voor velen van ons een essentieel onderdeel geworden totdat het kind volledig zindelijk is, wat het meest waarschijnlijk is wanneer het zijn peuter bereikt. Luiers zijn er in alle soorten, maten en ontwerpen om aan de behoeften van de baby te voldoen. Ze kunnen worden gescheiden in twee categorieën: stoffen luiers en wegwerpartikelen.

Er zijn veel ouders die vanwege tijd- en werkbeperkingen op kant-en-klare luiers vertrouwen als de snelle en gemakkelijke uitweg. Veelal zoeken ze online naar de juiste luier aanbiedingen om niet te veel geld kwijt te zijn.

Maar is dit de juiste aanpak?

Stel je dit scenario eens voor: je bent een ouder van een baby. In een huishouden, waar zowel jij als je partner aan het werk zijn, heb je nauwelijks tijd of energie om midden in de nacht wakker te worden om kleren te verschonen die nat zijn door je baby. Dus je doet gewoon luiers om je kind en slaapt de hele nacht door. Maar hoe zit het met je kleintje? Want zelfs met luiers aan, zal ze de hele nacht met de afvalstaaf naar haar slapen? Is dit het juiste om te doen?

Een artikel, gepubliceerd in The Hindu Business Line, stelt dat in India de luiermarkt gekoppeld is aan  Rs 1.400 crore (Indiase eenheid). Deze enorme hoeveelheid komt onder andere omdat er jaarlijks 26 miljoen baby's geboren worden in India.Over de Auteur

Eigenaar van Luieracties.nl | Voor alle Pampers aanbiedingen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo