Shopvoor gezondheid: dé webwinkel gespecialiseerd in gezondheidsproducten - Artikel Post - Artikel Marketing

Shopvoor gezondheid: dé webwinkel gespecialiseerd in gezondheidsproducten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 566 | Aantal woorden: 714 | Datum: | 0 commentaar

De naam verraadt het al: Shopvoor gezondheid is een webwinkel die gespecialiseerd is in gezondheidsproducten. Deze webshop is in oktober 2012 geopend. Hier vindt u veel verschillende producten van grote merken zoals Philips, Medisana, Omron, Microlife, Beurer, Boneco, Air-O-Swiss, Innosol en Stadler form. U vindt onder andere bloeddrukmeters, luchtbevochtigers, luchtwassers, luchtontvochtigers, luchtreinigers, lichttherapielampen, lichtwekkers, infrarood warmtelampen, infrarood massage-apparaten en zelftesten zoals zwangerschapstesten, allergietesten, glucosemeters en alcoholtesten. Het assortiment van Shopvoor gezondheid zal nog worden uitgebreid met allerlei producten die uw gezondheid bevorderen en waarmee u uw gezondheid in de gaten kunt houden.

Voordelig kopen bij Shopvoor gezondheid

Bij Shopvoor gezondheid vindt u altijd een aantal uitgelichte producten met extra korting. Zo weet u dat u heel voordelig uit bent. Bij Shopvoor gezondheid krijgt u ook de laagste prijsgarantie. U betaalt dus nooit te veel. Dat is voor veel mensen een reden om hun gezondheidsproduct bij Shopvoor gezondheid te kopen.

Wat klanten vinden van Shopvoor gezondheid

Shopvoor gezondheid streeft ernaar om klanten optimaal te bedienen met de navigatie binnen de webshop, de productinformatie en de toegankelijke klantenservice. Shopvoor gezondheid wil graag de mening van haar klanten weten. Daarom wordt er gevraagd naar hoe klanten het bestelgemak, de levering en de klantenservice ervaren. Deze beoordelingen worden gevraagd via Feedback Company, een externe en onafhankelijke partij. Het gemiddelde van de beoordelingen wordt op de homepage weergegeven. U kunt ook op de website van Feedback Company zelf bekijken wat anderen vinden van Shopvoor gezondheid.

Webshop Keurmerk voor Shopvoor gezondheid

Niet alleen door de beoordelingen van klanten kunt u zien hoe goed Shopvoor gezondheid haar best doet en hoe betrouwbaar deze webshop is. U kunt het ook zien aan het Webshop Keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat Shopvoor gezondheid een betrouwbare webwinkel is. De stichting van dit keurmerk wil met het keurmerk consumenten beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels.

Kortom: houdt u zich bezig met uw gezondheid en wilt u gezond blijven of worden? Breng dan een bezoekje aan Shopvoor gezondheid
Over de Auteur

http://shopvoorgezondheid.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo