FB pix 5 tips: hoe selecteer ik een snurkbeugel - Artikelpost

5 tips: hoe selecteer ik een snurkbeugel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1460 | Aantal woorden: 776 | Datum: | 0 commentaar

Heb je alles al geprobeerd, maar kom je maar niet van het snurken af? Wanhoop niet! Voordat je tot een ingreep overgaat, bekijk onder meer eens of er snurkbeugels zijn die voor jouw klachten een passende remedie zijn. Snurkbeugels zijn doorgaans betrekkelijk goedkoop en werken voor veel mensen. Je kan ze bovendien zonder recept krijgen.

Snurkbeugels worden door nogal wat bedrijven aangeboden. Hoe weet je nou welke je moet kiezen? Weten waar je op moet letten zal jouw selectie proces een stuk eenvoudiger kunnen maken. Er volgen nu vijf tips om het eenvoudiger voor je te maken.

Tip 1

Lees alle beschikbare informatie op de verpakking e.d. goed door. Wordt het product aanbevolen door specialisten of is het medisch geaccepteerd? Als je ziet dat het product door een echte arts wordt aanbevolen, dan weet je dat het vermoedelijk een product is dat medisch betrouwbaar is. In de Benelux laten artsen zich wat minder vaak hiervoor lenen dan in Groot Brittannië bijvoorbeeld, maar als je wat rondkijkt op internet bij KNO artsen en snurkklinieken, krijg je een goed beeld van de snurkbeugels die aangeraden worden. En een betrouwbare leverancier zal altijd klinische studies vermelden waarin is aangetoond dat het product veilig is en werkt. Er is dan van bewezen dat het doeltreffend is, en je kan er dus op vertrouwen dat het apparaat - medisch gezien - in orde is.

Tip 2

Is het product veilig? Als het label op de verpakking duidelijke waarschuwingen of risico's laat zien, wees dan alert. Beoordeel zelf alle eigenschappen en waarschuwingen van het product en bedenk of jij denkt dat veilig voor jou is. Het is onzinnig om een product in overweging te nemen waarvan de fabrikant zelf al allerlei veiligheidswaarschuwingen geeft. Als jij slaapt, hoeveel aandacht kan en wil je dan nog besteden aan de veiligheid van zo'n snurkbeugel? Een goede anti snurkbeugel moet gewoon veilig zijn terwijl je slaapt en het moet dan niet nodig zijn om je druk te hoeven maken om zeker te blijven.

Tip 3

Als je al ergens veel tijd aan wil besteden, heeft dat betrekking op het comfort van de anti snurkbeugel. Het comfort van de anti-snurkbeugel is één van de belangrijkste eigenschappen om je in te verdiepen. Eén van de dingen die je goed moet bekijken is het ontwerp, maar ook welke materialen er zijn gebruikt. Zo hebben de goede snurkbeugels doorgaans een strak ontwerp en worden vervaardigd van zacht kunststof, waarvan er verschillende voorhanden zijn. Design en materialen zorgen in deze dus voor een goede slaap. Comfort is hier het kernwoord. Het is een essentiële randvoorwaarde om goed te kunnen slapen, zonder de last van het snurken.

Tip 4

Betaalbaarheid is ook een factor. Neem de tijd om na te denken over de kosten van het product in verhouding tot de kwaliteit. De meeste anti-snurkbeugels zijn goed betaalbaar, maar ze kunnen ook zeer kostbaar zijn. Voordat je er je euro's aan uitgeeft, dien je jezelf af te vragen of je een beter betaalbaar product kan vinden met vergelijkbare prestaties en comfort. Sommige prijsvergelijkingssites bieden inzicht in de prijzen van snurkbeugels, maar dit is gewoonlijk vrij beperkt. En voor meer inzicht in snurkbeugels ook eens bij http://www.snurken.net/snurken/oplossingen-tegen-snurken/

Tip 5

Wordt het product geleverd met fabrieksgarantie en een duidelijke retourregeling? Dat is doorgaans een duidelijk signaal dat de producent echt instaat voor de kwaliteit. Het duidelijk communiceren van dergelijke regelingen zegt veel over het eigen vertrouwen in hun product en dat de anti-snurkbeugel waarschijnlijk wel doet wat beloofd wordt. Sommige bedrijven bieden bijvoorbeeld een 90-dagen geld terug garantie op hun product. Door het selecteren van een degelijk product met een fabrieksgarantie, staat de leverancier in elk geval borg voor de kwaliteit.

 

Dit artikel is bedoeld voor informatieve doeleinden. Het is geen vervanging voor medisch advies. Voordat je begint met een behandeling voor snurken, raadpleeg dan eerst een arts voor een passende diagnose en behandeling.Over de Auteur

Ik schrijf over snurken en apneu.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Mr. Anti Snurk ™ - Anti Snurkbeugel - Anti Snurk Bitje -  geschikt voor zowel mannen als vrouwen
Mr. Anti Snurk ™ - Anti Snurkbeugel - Anti Snurk Bitje - geschikt voor zowel mannen als vrouwen

€ 27,95
Toon product

Antisnurkkoning Snurkbeugel – Anti Snurk Producten – Snurken – Nacht Beugel – Man & Vrouw
Antisnurkkoning Snurkbeugel – Anti Snurk Producten – Snurken – Nacht Beugel – Man & Vrouw

€ 21,95
Toon product

Anti Snurkbeugel Pro - Verstelbaar - Anti Snurk Producten - Man & Vrouw
Anti Snurkbeugel Pro - Verstelbaar - Anti Snurk Producten - Man & Vrouw

€ 26,95
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo