FB pix stoppen met roken - Artikelpost

stoppen met roken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2935 | Aantal woorden: 410 | Datum: | 0 commentaar

 

Als er over iets al veel gezegd en geschreven is, dan is het wel over stoppen met roken. Dus zou je denken wat valt er nog over te zeggen, of in dit geval over te schrijven?

Gelukkig staat de wetenschap hierover niet stil en wordt er iedere keer weer wat in verbeterd. Aangezien er nog aardig wat rokers zijn die willen stoppen en daar maar niet in slagen, zou je de conclusie kunnen trekken dat de methodes om te stoppen met roken niet 100% effectief zijn. Als u nu denkt dat ik nu met een methode kom die wel 100% effectief is, dat zit u er naast. Zo’n score is praktisch onhaalbaar. Maar wat deze methode unieker maakt is dat hij is geschreven door een zware roker die weet waarom de meeste pogingen om te stopen met roken niet slagen. In zijn methode weet hij deze voetangels en klemmen het hoofd te bieden zodat het stoppen met roken veel meer kans van slagen heeft. Waarschijnlijk is dit de beste methode om van roken af te komen.

Roken is niet alleen een lichamelijke verslaving maar ook zekere een geestelijke. Als je dus nicotinepleisters gebruikt of -kauwgom. Dan voorziet dit wel in de behoefte aan nicotine zonder te roken. Maar de geestelijk verslaving wordt er niet mee aangepakt. Het iets in je handen hebben en het iets in je mond stoppen. Dit lijkt misschien triviaal maar dat is het zeker niet. Deze behoeftes zijn primaire behoeftes die naast elkaar liggen in de voorste hersenkwab. Denk maar eens aan duimen als kind.

Roken wordt zeer vaak gebruikt als verdrijving van verveling of als reactie op heftige emoties. Dit zijn allemaal factoren waarin de medische oplossing alleen maar de symptomen bestrijden, maar niets doen aan de oorzaak.

Herkent u dit en zou u nu eindelijk wel eens van het roken af willen komen. En willen aannemen wat een zware ex-roker u kan aanbieden? 

Ga dan naar http://www.nietmeerroken.net / en doe de laatste investering in het roken. Niet alleen goed voor uw gezondheid. Maar financieel ook zeer lucratief!Over de Auteur

Christo Herngreen heeft zelf een sportachtergrond en is de beperkingen van roken in sport vele malen tegen gekomen. Zelfs voor sporters is het soms geen sinecure om van het roken af te komen. Na vele beproefde methodes te hebben uitgeprobeerd kan ik nu wel zeggen dat ik verstand heb van stoppen met roken

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo