Stress Hantering Toepassen Door Bezoek Aan Unieke Site - Artikelpost

Stress Hantering Toepassen Door Bezoek Aan Unieke Site

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 761 | Aantal woorden: 496 | Datum: | 0 commentaar

Openstaan voor andere nieuwe methoden en strategieën om zelf toe te passen en zo je eigen stress hantering te kunnen regelen. Zelfzorg en zelfredzaamheid leren en toepassen, als het gaat om stress en gezondheidsklachten verminderen, is beste persoonlijke ontwikkeling ooit.

Stress zelf kunnen hanteren vraagt om actie.

Als mensen de juiste “instrumenten” hebben kunnen zij zichzelf redden. Aangeboren eigen zelfredzaamheid vermogens aanspreken als het om stress hantering gaat. Wij moedigen mensen aan waartoe zijzelf in staat zijn, als het om hun gezondheidsklachten gaat.

Er komen dagelijks meer mensen bij met stress, overspannenheid, depressies en burnout. Medici zijn gewend om kwalen medisch op te lossen. Soms is het natuurlijk nodig om iemand even wat rust te geven, maar weet dat er vele manieren zijn om jezelf beter te leren kennen en hoe al je gevoelens, emoties en stress klachten te kunnen hanteren.

Als iemand ergens inzichten in, erkenningen, herkenningen, bemoediging en inspiratie op een verzameld punt kan halen, kan dat enorme verbeteringen brengen in het leven van die persoon. Mensen voelen zich goed als zij gehoord, gezien en begrepen worden.

Maar…….daar moet je wel iest voor doen natuurlijk, zelf actie ondernemen.

Stress hantering is ECHT naar jezelf durven kijken.

Waartoe is iemand in staat als het om eigen stress hanteren gaat. Wij proberen mensen te helpen door in zichzelf nieuwe kansen te laten ontdekken. Het zelfgenezende vermogen aan te spreken door ze te laten zien welke mogelijkheden zijzelf hebben.

Dit doen we door allerlei “stof” aan te bieden op een verzameld punt. Op een site hebben wij zoveel geplaatst, en wat elke dag wordt aangevuld, uit alle domeinen en disciplines uit de hele wereld.

Van psychologische modellen tot inspiratiestof. Mensen gaan zich erin herkennen. Zij zien dan zichzelf in al die verhalen. Door die vele inzichten, bemoedigingen en inspiraties, tips en aangeboden mogelijkheden kan iemand weer door.

Stress hantering is leren HOE door een (levens)proces heen te gaan.

Klachten hebben betekent dat je moet leren naar je eigen lichaam te luisteren. Wat gebeurt en nu, en wat zegt het nu tegen je. Jouw eigen lichaam wil je nu, in dit stadium van je leven iets vertellen. En…..luister jij?

Als u het gevoel hebt ECHT zelf iets te willen doen, en eigen stress hantering wil kunnen toepassen dan kunt u GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met wetenswaardigheden om direct zelf al toe te passen.

Op uw gezondheid!Over de Auteur

Als u het gevoel hebt ECHT zelf iets te willen doen, en eigen stress hantering wil kunnen toepassen dan kunt u GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met wetenswaardigheden om direct zelf al toe te passen.

Caroline van der Aa

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[116 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo