Stress Symptomen Zelf Reguleren – Ontdek Hoe - Artikel Post - Artikel Marketing

Stress Symptomen Zelf Reguleren – Ontdek Hoe

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 542 | Aantal woorden: 484 | Datum: | 0 commentaar

De gezondheidszorg in zijn totaliteit mag terugkeren naar een meer integrale manier van genezen. Een mens is meer dan symptomen alleen. Mensen hebben een geest en een lichaam. Beiden dient in balans te zijn als je geen stress in je leven wilt ervaren.

Stress ervaar je als je niet goed om kunt gaan met jezelf in relatie met je omgeving.

Het mag voor iedereen duidelijk zijn dat de reguliere geneeskunde niet volledig afgestemd is als het gaat om stress klachten. Mensen zijn niet ziek als het om de gewone dagelijkse stress gaat en hebben dan ook hiervoor absoluut geen medicijnen nodig maar iets anders.

Een mens kan tijdelijk gevoelig zijn en snel geraakt door situaties zowel van zichzelf als van anderen. Vanuit de vroege jeugd kan men niet goed geleerd hebben hoe om te gaan met emoties en gevoelens. Vroeger werd er niet over gepraat. We mogen onze opvoeders dan ook geen verwijten maken want ook zij zijn “slachtoffers” van “slachtoffers”. Waarschijnlijk hadden zij ook stress alleen heette het in die tijd nog anders.

Stress leren zien als signalen aan jou.

Jij mag iets leren van jouw stress symptomen. Stress hebben betekent, lichamelijke klachten ervaren die vanuit psychische en sociale factoren begonnen zijn. Hoe denk jij in bepaalde situaties, en hoe is het jou aangeleerd te denken?

Eenzijdig deze stress klachten aanpakken werkt dan ook niet voldoende. Dan onderdruk je alleen de symptomen tijdelijk en jouw klachten gaan “ondergronds” verder groeien naar echte kwalen.

Ook de jongere generatie heeft al veel last van stress en burnout. Voor hen is het ook erg belangrijk dat zij in een vroeg stadium leren om te gaan met hun stress klachten. Anders went het lichaam er aan en weet het op een bepaald tijdstip niet meer hoe men ontspannen en relaxt kan leven.

Leren hoe emoties en gevoelens werken en wat jij voor jezelf kan doen.

Als jij weet hoe jouw denken, jouw emoties en jouw gevoelens op elkaar reageren, en als jij begrijpt hoe jij met jouw uniek zijn je heel goed kan voelen dan is educatie hierover erg belangrijk. Op een plek alle informatie krijgen die jij nodig hebt om dat eventjes gaan te (her)ontdekken.

Het is zelfs een erg leuk proces, jouw blijheid zal weer terugkomen, en je gaat het uitstralen ook.

 

Zelfredzaamheid/Zelfzorg, Multidisciplinair Landelijk Netwerk, Powerfull Way of Life voor GRATIS unieke en levensveranderende informatie.Over de Auteur

Als jij het gevoel hebt meer over stress reduceren te willen weten, dan kun je hier GRATIS unieke en levensveranderende nieuwsbrieven over aanvragen en al direct starten. 

Trendflow Powerfull Way of Life voor Zelfredzaamheid en Zelfzorg

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo