Tandheelkundig Centrum Beuningen - Artikel Post - Artikel Marketing

Tandheelkundig Centrum Beuningen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 427 | Aantal woorden: 483 | Datum: | 0 commentaar

Tandheelkundig Centrum Beuningen is een moderne tandartsenpraktijk met een frisse kijk op de hedendaagse tandheelkunde. Bij deze tandarts staat u centraal en wordt u met een persoonlijke benadering geholpen.

Angsttandarts

In Nederland zijn meer dan 800.000 mensen zo bang voor de tandarts, dat ze niet meer durven te gaan.  De oorzaak van deze angst begint vaak al in de jeugd. Dit heeft veel te maken met de mensen om deze persoon heen. Worden er van jongs af aan al vaak enge verhalen verteld over de tandarts? Heeft u een trauma opgelopen bij een ingreep? Er zijn vele redenen te bedenken waardoor deze angst is ontstaan, maar nog belangrijker is: hoe zorgen we ervoor dat deze angst verdwijnt? De angsttandarts van het Tandheelkundig Centrum in Beuningen helpt u direct verder met uw angst. De weg om de angst te verminderen wordt samen met u geheel besproken en doorlopen.

Kindertandarts

Kinderen beleven een tandarts afspraak heel anders dan volwassenen. Tijdens een behandeling begrijpen de volwassenen wat er gebeurd en waarom, maar voor kinderen is dit een hele andere wereld. Zij weten vaak niet wat er op dat moment gedaan wordt en waarom het zo pijn doet. Daarnaast is er voor elke leeftijd weer een andere belevingswereld voor kinderen. De tandartsen van dit Tandheelkundig Centrum zijn gespecialiseerd in kinderen en weten precies hoe ze deze het beste kunnen begeleiden. Uw kind zal dan voortaan met een gerust gevoel naar de tandarts gaan.

Chirurgie

Naast de standaard ingrepen kunt u bij dit Tandheelkundig Centrum ook terecht voor chirurgie.  Zo kunt u hier terecht voor het laten plaatsen van implantaten, u kunt hier uw verstandskiezen laten verwijderen, een wortelpuntbehandeling ondergaan en nog meerdere behandelingen. Deze zwaardere behandelingen kunnen geheel onder narcose worden uitgevoerd, deze keuze mag u zelf maken.

 

Naast deze specialisaties kunt u hier terecht voor nog veel meer redenen. Zo kunt u hier terecht voor cosmetische tandheelkunde, kronen en bruggen, een klikgebit, parodontologie, implantologie en veel meer. Neem een kijkje op <a href="http://www.tcbeuningen.nl/">de site</a> voor meer informatie.Over de Auteur

Tandheelkundig Centrum Beuningen is een moderne tandartsenpraktijk met een nieuwe kijk op de tandheelkunde.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo