Teken de petitie: Wij kunnen de internet niet horen! - Artikel Post - Artikel Marketing

Teken de petitie: Wij kunnen de internet niet horen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: TransQuest
Gezien: 189 | Aantal woorden: 368 | Datum: Wed, 12 Apr 2017 | 0 commentaar

Er wordt nog veel te weinig ondertiteld in het bedrijfsleven. Daar moet snel wat aan veranderen! Vele websites, zoals kranten, overheid en gemeenten voorzien hun video's niet van ondertiteling. Voor overheidswebsites geldt al sinds 2010 dat alle online videobestanden voorzien moeten zijn van ondertiteling voor doven en slechthorenden. (Hoewel in Nederland slechts vier procent van de bijna duizend websites van het Rijk aan de eisen voldoet, volgens Stichting Accessibility, expertisecentrum op het gebied van toegankelijke ICT. Van de gemeentewebsites is dat tien procent.)

Dit jaar kwam her Plan van aanpak voor de uitvoering van het VN-verdrag voor de rechten van mensen met een beperking tot stand. Nu het plan er is, kan er concreet aan de slag worden gegaan met het digitaal toegankelijker maken van Nederland. In het Plan staat beschreven hoe de Rijksoverheid, de departementen, gemeenten en bedrijfsleven concreet aan de slag kunnen gaan met de implementatie van het VN-verdrag.

Door deze petitie te tekenen werk je actief mee om deze toegankelijkheid en de toepassing van WCAG (Web Content Accessibility Guidelines van 28 Februari 2017) richtlijnen voor websites bij het bedrijfsleven te realiseren. Hoe meer stemmen klinken, hoe beter ze luisteren. Dus kom op voor ondertiteling! Teken hier: https://www.petities24.com/wij_kunnen_de_internet_niet_horen

Vertel zo veel mogelijk mensen over deze petitie. Hoe meer handtekeningen deze petitie krijgt, hoe meer aandacht hij zal krijgen van de media en de besluitvormers.Over de Auteur

Hans van Hoek is eigenaar van TransQuest die ondertitels maakt voor multimedia-presentaties, documentaires, promotionele- en instructievideo’s en interne/externe communicatie voor klein- middel en grootbedrijf.  Voor niet-zakelijke klanten ondertitelen zij video’s voor Facebook, YouTube, Vimeo en vele andere video sites.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[306 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[111 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo