Tena for men - Artikel Post - Artikel Marketing

Tena for men

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 418 | Aantal woorden: 613 | Datum: | 0 commentaar

Ouderdom komt, dat is bekend, met een aantal gebreken. Sommige van die gebreken zijn hinderlijk, maar prima op te lossen. Gehoorapparaten en brillen worden het verlengstuk van je zintuigen. Wandelstokken en rollators houden je langer mobiel. Een traplift helpt je gemakkelijker en veilig van boven naar beneden of terug. Sommige ouderdomsgebreken zijn daarentegen ronduit vervelend. Bijvoorbeeld als je je plas niet goed meer op kunt houden.

Urineverlies
Misschien heb je het zelf in het begin niet eens door. Na het plassen druppel je langer na dan je gedacht had. Of soms kom je nét een heel klein beetje te laat op het toilet. Het gevolg is dat een vage urinelucht om je heen kan blijven hangen. Voor jezelf niet prettig, maar ook niet voor je omgeving. Niet iedereen zal het openlijk tegen je durven te vertellen. Je kunt hierdoor in een isolement terecht komen. Nog wat vervelender wordt het als je zo weinig controle over je blaas hebt, dat je de toilet op geen stukken meer haalt. Dat leidt tot gênante situaties, die je het liefst maar uit de weg gaat. Ook dit zorgt er voor dat je in een isolement terecht komt. Je durft de deur niet meer uit, uit angst dat het op spannende momenten weer mis gaat.

Oplossing
Het is goed te weten dat je niet alleen staat in je probleem. Heel wat ouderen zitten in hetzelfde schuitje. En als er veel mensen zijn met hetzelfde probleem, dan wordt er ook een oplossing bedacht. Al jaren was er de Tena Lady voor vrouwen met een incontinentieprobleem. Nu is een dergelijk product er ook voor mannen. Met de Tena Men bescherm je jezelf tegen situaties waarin je blaas niet onder controle kan worden gehouden. Voor veel mannen betekent Tena for men geruststelling en een nieuwe mogelijkheid om onder andere mensen te komen.

Over de Auteur

Oud en wijs.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[245 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo