Tennisbaan huren – heerlijke ontspanning met collega’s! - Artikel Post - Artikel Marketing

Tennisbaan huren – heerlijke ontspanning met collega’s!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 76 | Aantal woorden: 444 | Datum: | 1 commentaar

Voor u en uw collega’s is het belangrijk zo nu en dan eens te ontspannen. Bijvoorbeeld door eens te gaan team builden of een leuke activiteit te organiseren. Daarin zijn tegenwoordig veel mogelijkheden, maar wat is nou een goede keus. Vaak is een sportieve activiteit, welke bijdraagt aan de fitheid, een goede keus. Zo is het ook mogelijk te kiezen voor een tennisbaan huren. Daarmee slaat u dus eigenlijk meer dan twee vliegen in een klap, hier leest u waarom en waar!

Bent u allereerst benieuwd naar waar u wezen moet voor een tennisbaan huren en wat de mogelijkheden zijn? Dan zit u bij stichting Tennispark De Delftse Hout aan het juiste adres! Zij hebben vele tennisbanen om te huren met mogelijkheid tot diner of lunch voor een geweldige dag.

Tennisbaan huren

Waarom is tennissen een goede vorm van team builden of werken aan een zakelijke relatie? Daar zitten meerdere redenen (en dus ook voordelen) aan verbonden. Tennis is namelijk een laagdrempelige sport en makkelijk te beoefenen. Uw collega’s zullen het dus snel onder de knie hebben. Daarbij werken ze daarmee aan hun conditie en een betere conditie resulteert in betere concentratie. Iets wat op werk onmisbaar is. Daarbij is een fitte levensstijl goed voor hoe je presteert op werk!

Ook leer je middels tennis, collega’s te kennen. Hoe ze met situaties omgaan en hoe ze reageren op deze situaties. Denk aan wanneer ze verliezen, winnen of hoe ze communiceren met hun tegenstander. Ook in 2 tegen 2 potjes is het een goede oefening voor communicatie. Een tennisbaan huren is in al deze opzichten een uitstekende optie.

Complete dag

Bij de keuze voor een tennisbaan huren, behoren een aantal mogelijkheden. Wanneer u gaat team builden, wilt u er namelijk een leuke dag voor uw collega’s van maken. Daarom is het ook mogelijk om na het tennissen bij te komen in het restaurant/ de kantine. Daar kunt u voortreffelijk lunchen of dineren.

Reserveren en mogelijkheden

Wilt u een tennisbaan huren en bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden daarvoor zijn? Kijk dan snel verder op de website of bel gerust even voor antwoord op al uw vragen!Over de Auteur

Hallo allemaal, ik ben Gerard Kempers. Ik houdt mij bezig met het schrijven van artikelen over een uiteenlopende diversiteit aan onderwerpen. Denk aan sport, gezondheid, restaurants en veel meer interessante bedrijven uit diverse sectoren. Deze artikelen combineer ik met veel algemene informatie over de voordelen en mogelijkheden daarvan. Uiterarad met een linkje naar een bedrijf die u dit bieden kan!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Fri, 3 Aug 2018 at 10:03 AM, by ChristineMeany
I like tennis and often play it, that would relax. Thank you for the article

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[147 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[125 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[120 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo