FB pix Thuis sporten voorbereiden - Artikelpost

Thuis sporten voorbereiden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 286 | Aantal woorden: 653 | Datum: | 0 commentaar

Stap 1

Stel een lesrooster op. Het zal gemakkelijker voor je zijn om je aan je beoogde doel te houden als je een duidelijk trainingsregime hebt. Idealiter als de planning zo stabiel mogelijk is. Dus zowel jij als je gezinsleden zullen lessen serieus nemen. En kies specifieke dagen en tijden voor het sporten (bijvoorbeeld: maandag, woensdag, vrijdag vanaf 7.00 uur). Kies ook een geschikte plek in huis, waar je je prettig voelt bij het doen van je oefeningen. Zorg voor voldoende ruimte waar niets u in de weg staat. Wees gedisciplineerd. Laat je niet lui zijn alleen maar omdat je thuis bent.

Zorg ervoor dat niemand en niets u afleidt. Probeer je lessen te doen als er niemand thuis is en op een manier dat je niet aan andere dingen hoeft te denken, zoals de was doen of koken. U wilt waarschijnlijk niet concurreren met leden van uw gezin die voor huishoudelijke taken moeten zorgen. En kinderen hebben over het algemeen de neiging om op hun ouders te rijden terwijl ze push-ups of sit-ups doen. Als je bedenkt dat je wat huishoudelijke klusjes moet doen, zul je waarschijnlijk denken dat dit een goede reden is om de training over te slaan of ze gewoon eerder af te maken.

Speel jouw rol. Zet wat muziek op en trek sportkleding aan voordat je gaat sporten. Ritmische muziek helpt je af te stemmen op sport en draagt ​​bij aan het vrijkomen van adrenaline. Als u uw trainingen thuis net zo grondig voorbereidt als u zich voorbereidt op het gaan naar de sportschool, zult u gemotiveerder zijn en zeker een volledige training voltooien. Bovendien zul je je schuldig voelen als je je kleedt om te sporten, maar zit en excuses zoekt om niet te sporten.

Stap 2

Drink voldoende water. Houd tijdens het sporten altijd een flesje water bij je, ook als je thuis bent. Verwacht niet dat je een glas water kunt drinken zodra je dorst hebt, want dan heb je misschien gebrek aan discipline. Ondertussen is het handhaven van de waterbalans tijdens de training uiterst belangrijk. Het is noodzakelijk om de tijdens de training verloren vloeistof aan te vullen, de enige manier waarop u energie bespaart. Het is het beste om water te drinken tussen de oefeningen door. Als je bijvoorbeeld twee sets van twintig squats doet, drink dan water na de eerste set en na de tweede.

Stap 3

Breng uw dieet in evenwicht. Het is erg belangrijk om tijdens het sporten gezond te eten. Het eten van een gezonde snack 45 minuten voor je training geeft je energie en uithoudingsvermogen. Gezonde tussendoortjes moeten eiwitten en koolhydraten bevatten. Een voorbeeld is een stuk toast besmeerd met pindakaas. Onthoud - dit is een manier om te snacken. Dit is geen volledige maaltijd! Als je wilt trainen na een zware maaltijd, moet er minimaal twee uur verstrijken vanaf het moment dat je eet, zodat het voedsel de tijd heeft om relatief te verteren.

Stap 4

Overweeg of je stretching nodig hebt. Sommigen zijn van mening dat rekken voor de eigenlijke training een geweldige manier is om de spieren van het lichaam te strekken en blessures te voorkomen. .[2] Er is echter een tegenovergestelde mening, volgens welke rekken geen bescherming tegen blessures biedt. Als je voelt dat je voldoende lenig en uitgerekt bent om te beginnen met trainen en zonder onnodige voorbereidende warming-ups, overtreed dan zonder te strekken. Maar als het je lijkt dat je lichaam "stijf" is en de spieren niet flexibel genoeg zijn, dan moet je overwegen om te rekken om ze op te warmen.

 Over de Auteur

Stel een lesrooster op. Het zal gemakkelijker voor je zijn om je aan je beoogde doel te houden als je een duidelijk trainingsregime hebt. Idealiter als de planning zo stabiel mogelijk is. Dus zowel jij als je gezinsleden zullen lessen serieus nemen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo