FB pix Tips Voor Vetverbranding - Artikelpost

Tips Voor Vetverbranding

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1408 | Aantal woorden: 512 | Datum: | 0 commentaar

Het is inmiddels een bekend feit dat steeds meer Nederlanders last hebben van overgewicht. Als je tot deze groep behoort en je nu eindelijk van die overtollige kilo's af wilt, dan is het belangrijk dat je vet gaat verbranden. Deze tips zullen je daarbij helpen.

De basis van succesvol vet verbranden is een combinatie van het juiste dieet en voldoende beweging aan de hand van een effectief trainingsprogramma. Er is helaas geen magische formule die je direct van overtollig vet verlost, tenzij je liposuctie overweegt.

Vet verbranden vergt tijd en inspanning. De sleutels tot succes zijn volharding en doorzettingsvermogen. Als je wilt afvallen dan moeten een gezond dieet en bewegingspatroon onderdeel van je leven worden

Een goede manier om toe te werken naar een gezonder dieet is door te gaan letten op de hoeveelheid calorieën die je per dag binnenkrijgt. Om af te vallen moet je meer calorieën verbranden dan je eet. Andere dingen die je direct kunt toepassen met betrekking tot je dieet zijn:

  • Minder koolhydraatrijk voedsel eten. Kies voor koolhydraatarme producten.
  • Minder grote porties eten en je eetmomenten meer verspreiden over de dag. Het is beter om vaker wat minder te eten dan twee keer per dag heel veel.
  • Goed ontbijten. Dit zorgt ervoor dat je de rest van de dag minder drang hebt om te snacken.
  • Minstens twee uur voordat je gaat slapen niets meer eten. Voedsel is energie voor je lichaam. Alle energie die je lichaam niet nodig heeft op dat moment wordt opgeslagen in de spieren als glycogeen en als lichaamsvet!

Om vet te verbranden moet je ook zorgen voor voldoende beweging. Dit activeert de stofwisseling waardoor bestaand lichaamsvet verbrandt en er ook minder nieuw vet opgeslagen wordt.

Veel mensen richten zich uitsluitend op hele eenzijdige oefeningen als ze willen afvallen. Ze willen bijvoorbeeld buikvet verbranden en doen daarom alleen maar buikspieroefeningen. Om optimaal vet te verbranden moet je echter zoveel mogelijk spieren aan het werk zetten. Goede oefeningen om vet te verbranden zijn bijvoorbeeld zwemmen, roeien en nordic walking omdat je hiermee heel veel spieren tegelijk gebruikt. Het is ook belangrijk om cardio te combineren met krachttraining.

Mensen die regelmatig trainen verbranden ook sneller vet dan mensen die onvoldoende lichaamsbeweging krijgen. Door er dus voor te zorgen dat je minstens drie keer per week minimaal een half uur traint, zal je vetverbranding exponentieel toenemen. Combineer dit met een gezond en gebalanceerd dieet en je zult al snel positieve resultaten zien.

 Over de Auteur

Op Snelafvalleninfo.nl leer je alles wat je moet weten om snel en gezond af te vallen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo