FB pix lichtgewicht Topro Olympos rollator - Artikelpost

lichtgewicht Topro Olympos rollator

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1207 | Aantal woorden: 737 | Datum: | 0 commentaar

TOPRO ROLLATOR

De Topro Rollator
Een Topro rollator is de moderne versie van het gekende looprek. Met zijn drie of vier wielen zal hij de mobilteit erg verhogen. Aina Wifalk, een Zweede dame vond hem in 1978 uit. Zijzelf had lichamelijke beperkingen opgelopen door polio. Een rollator kopen kunt u persoonlijk via internet of thuiszorgwinkels. Online zijn ze vaak goedkoper, maar u krijgt het product natuurlijk niet vooraf te zien. Wie een aanvraag doet bij de gemeente of via het AWBZ kan de rollator betaald krijgen. Financiering kan ook via planning gebeuren in maandelijkse afbetalingen. Huren kan natuurlijk ook en wordt soms de eerste drie maanden vergoed door uw zorgverzekering.

Voordelen
Het aluminum frame maakt van het toestel een lichtgewicht en is dus makkelijk mee te nemen met de auto of het openbaar vervoer. De Topro rollator wordt in de breedte ingeklapt en zal zo ruimte sparen bij het parkeren, bijvoorbeeld in de inkomhal. De remmen zijn licht en makkelijk te bedienen.De lichtgewicht rollators hebben ook modellen voor buitenshuis. Vooral de wielen en de handrem zijn aangepast. Er zijn diverse uitvoeringen te kiezen, die ook qua prijs verschillen. Gebruikers zijn flexibeler en hebben meer bewegingsvrijheid.Anatomisch gevormde handgrepen zorgen voor een comfortabele greep. De rollators zijn uitgerust met een zitje, handig om even te pauzeren.

Accessoires
Topro rollators bracht enkele handige accessoires op de markt. Zo zijn er de boodschappenmanden te koop met verschillende inhoud. Een ruggensteun kan bij het zitten een extra steun aan de rug geven. Gebruikers kiezen vaak voor een dienblad. De hoge randen en een optioneel anti-slipmatje zorgen dat de spullen op hun plaats blijven. Een drankenhouder, led-verlichting en stokkenhouders kunnen ook als accessoire geleverd worden.

Wie slecht te been is , moet niet langer zijn mobilteit inperken, dankzij de topro Olympos bent u zo weer op de baan.

TOPRO OLYMPOS

Topro Olympos rollator
Topro OlymposDe topro Olympos is een rollator, een vernieuwd looprek met vier grote rubberen wielen die het lopen terug vertrouwd en comfortabel maken. Over obstakels zoals stoepranden kan makkelijk gereden worden. De Zweedse dame Aina Wifalk die zelf polio had,vond de rollator eind jaren zeventig uit voor zichzelf en bracht hem nadien succesvol op de markt. Hij is uitgerust met een handig zitje, om even te rusten tijdens uw wandeling. Met een boodschappentasje kan kan tot 10 kg vervoeren De topro Olympos rollator kan zowel binnen- als buitenshuis aangewend worden. Dankzij het inklapbare systeem kan hij zo vervoerd worden. Ook bij het opbergen spaart u zo ruimte.

Aankoop
De topro Olympos kan een gewicht aan tot 150 kg. De smal uitvoering is voor mensen vanaf 135 cm tot 165 cm. De medium uitvoering tussen de 160 cm en 195 cm, met een gewicht van 8 of 8,6 kg. Diverse modellen zijn beschikbaar. Neem hiervoor advies bij uw thuiszorgwinkel. De topro Olympos kan ook online worden aangekocht. Wie een topro Olympos tijdelelijk nodig heeft, kan zeker een toesstel huren. Bij persoonlijke aankoop kunt een via uw gemeente of ANWB een vergoeding krijgen. Prijzen verschillen in winkels en via leveranciers op internet. Nadeel van online is dat u hem niet op voorhand kunt testen. Retourneren vormt geen probleem. Vraag ook uw garantie na.

Toebehoren
Een ingebouwde LED verlichting brandt automatisch als het donker komt.Het handige valalarm treedt in werking als de rollator valt en zal zo mensen in de buurt opmerkzaam maken. Een bijkomende rugsteun kan uw rug tijdens het zitten ondersteuen. Daarnaast zijn de topro parapluhouder en stokhouders bestelbare opties. Een boodschappentas is ook zeer handig. En met een anti-diefstalslot bent u zeker op uw gemak.

Tip: meer informatie nodig? Kijk dan eens naar het rollator spreekuur.

Over de Auteur

Wij geven advies over rollators, accessoires en onderdelen. Met name de lichtgewicht rollator van Topro is onze specialiteit.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Rollator Dienblad voor Topro Troja Classic, 2G en Odyssè
Rollator Dienblad voor Topro Troja Classic, 2G en Odyssè

€ 44,95
Toon product

Rollator Topro Troja Original M (Lichtgewicht 6,8 kg) Incl Rugsteun
Rollator Topro Troja Original M (Lichtgewicht 6,8 kg) Incl Rugsteun

€ 289,00
Toon product

Rollator Topro Olympos ATR M Rood
Rollator Topro Olympos ATR M Rood

€ 429,00
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo