Uitstekende tips over het bouwen van spieren die gemakkelijk te volgen zijn - Artikelpost

Uitstekende tips over het bouwen van spieren die gemakkelijk te volgen zijn

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 258 | Aantal woorden: 1292 | Datum: | 0 commentaar

Het is aan jou om je leven te veranderen, en het feit dat je hebt gezocht naar informatie over spieropbouw zegt me dat je geïnteresseerd bent om dat te doen. Je wilt je gezondheid, je lichaam en je geest verbeteren, en dit artikel is een goed begin, dus blijf lezen!
Zorg ervoor dat je de nodige hoeveelheid onderzoek doet naar hoe je spieren op de juiste manier kunt opbouwen. Er zijn verschillende trainingstechnieken gevonden die het beste werken op specifieke spiergroepen, of je nu spiertonend bent of spieren aan het opbouwen bent. Vergeet niet om verschillende methoden te gebruiken, zodat elke spiergroep wordt bewerkt.


Als je probeert spieren op te bouwen, vergeet dan niet dat koolhydraten belangrijk zijn! Koolhydraten leveren energie aan je lichaam, waardoor je de training kunt doorstaan. Anders breekt je lichaam je opgeslagen eiwit en spieren af voor energie. Krijg genoeg koolhydraten voor energie en genoeg eiwitten om magere, gebeeldhouwde spieren op te bouwen. Daarnaast is er vaak sprake van overmatig zweten tijdens het sporten.


Probeer eens echte trappen te doen in plaats van de trappen die je sportschool heeft. Dit kan helpen om het perspectief dat je hebt op het trainen te veranderen, je meer motivatie te geven, meer vet te verbranden en meer spieren op te bouwen. Het is een goede zaak dat je de spieren van je kindje niet meer kunt gebruiken, maar dat je het wel kunt gebruiken om te trainen.


Dagelijkse work-out routine

De 'grote drie' maken deel uit van je dagelijkse workout routine. Deze drie oefeningen zijn: de deadlift, squat en bench press. Van deze specifieke oefeningen is bekend dat ze helpen bij de opbouw van de massa, de kracht en de conditie van je spieren elke keer dat ze worden gedaan en ze moeten worden opgenomen in je routine voor een maximaal spieropbouwend succes.


Doe veel herhalingen binnen vele sets om de spiermassa te vergroten. Beperk je pauzes tot minder dan een minuut tussen elke set van vijftien of meer liften. Je wilt dat er melkzuur in je spieren stroomt, omdat dit de spiergroei bevordert. Herhaal dit tijdens je normale aantal sets voor een optimaal resultaat in je spieropbouwende routine.


Eet veel koolhydraten. Als je lichaam na een zware training een tekort aan glucose heeft, gebruikt je lichaam spierweefsel voor eiwitten en koolhydraten. Blijf uit de buurt van koolhydraatarme diëten en eet een passende hoeveelheid koolhydraten gezien de intensiteit van je trainingen - mogelijk een paar gram koolhydraten per pond lichaamsgewicht per dag.


Het aantal sets dat voor je lichaam werkt, is van vitaal belang voor de opbouw van spiermassa. Veel deskundigen raden je aan om ongeveer twaalf tot zestien sets te doen voor je grote spiergroepen, zoals je rug, borst en benen, en ongeveer negen tot twaalf sets voor je kleinere spiergroepen, zoals je kuiten, schouders en armen. Voor sommige mensen werkt dit misschien wel, maar voor anderen kan dit leiden tot overbelasting of onderbelasting. Daarom moet je begrijpen hoe je lichaam reageert op trainingen. Informatie over de reactie van je lichaam op zweten, kan worden gevonden op zweetikveel.nl.


Verander je workouts. Onderzoek heeft aangetoond dat het variëren van je reps, intensiteit en oefeningen de beste combinatie is voor het vergroten van je spiermassa. Ons lichaam kan zich heel goed aanpassen aan de oefeningen en moet geschokt zijn door het veranderen van de oefeningen om de meest optimale groei te bereiken.


Vergeet niet dat je veel extra calorieën nodig hebt om spieren op te bouwen. Veel gezondheidssites bieden gratis calorierekeningen aan om je te helpen beslissen hoeveel calorieën je moet verbruiken. Gebruik deze calculators om je caloriebehoefte in te schatten, maar vergeet niet dat het gezonde calorieën moeten zijn die bestaan uit gezonde koolhydraten, eiwitten en andere voedingsstoffen.

 

Wat je hier hebt gelezen is een verzameling tips en trucs die je kunnen helpen om eenvoudig, effectief en met zo weinig mogelijk inspanning spieren op te bouwen. De kennis die je hebt opgedaan zal je helpen om je lichaam ten goede te veranderen, wat leidt tot een betere kwaliteit van leven, dus ga aan de slag!

Over de Auteur

Niels schrijft over gezondheid 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo