FB pix Veilig en verantwoord afslanken - Artikelpost

Veilig en verantwoord afslanken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1283 | Aantal woorden: 525 | Datum: | 0 commentaar

Er zijn vele manieren van afslanken en iedereen is steeds op zoek naar de beste methode. Maar is er eigenlijk wel 1 hele goede methode voor iedereen? Nee, die is er niet. Wanneer je een besluit genomen hebt om af te slanken is het verstandig om te kijken welke methode het beste bij je past. voor de één is het minder eten, de ander kiest voor shakes en weer een ander gaat naar een dietist voor een goede begeleiding. Zorg wel dat je een bewust besluit neemt want afslanken doe je niet even tussendoor. Je moet er wel bewust mee bezig zijn.

Ik schrijf dit artikel om mijn eigen ervaring te delen welke wijze voor mij het beste resultaat gegeven heeft. Al voor een aantal jaren probeer ik wat kilootjes kwijt te raken. dit probeerde ik door te proberen om op mijn eten te letten, minder te snoepen, gezonder te eten enzovoorts enzovoorts. Dat lukte steeds maar niet, je gaat op vakantie en komt daardoor weer wat aan. En zo merk je dat je in een paar jaar ongemerkt toch wat kilootjes erbij krijgt.

Omdat ik binnenkort een optreden heb waar ik een pak moet dragen die enkele jaren geleden wel goed zat, moest ik iets gaan doen. Je gaat zoeken en komt uit bij verschillende dingen. Een aantal passen niet bij mij zoals bv een shake. Ik kan mijzelf niet voorstellen dat dit gezond is omdat je eten vervangt voor iets vloeibaars. Maar ieder zijn voorkeur. Door een gesprek met een kennis kwam ik op een kuur die ik een maand moest volhouden en dat leek mij wel wat. Kort en effectief.

Nu moet ik toegeven dat ik de eerste dagen dacht van wat doe ik nu? Slechts 500 kCal en heel veel groen voedsel. Ik heb die dagen veel sla gezien. Ik wist niet dat er zo veel soorten sla in omloop zijn. Maar goed. Je mocht ook wat vis eten, maar daar ben ik zelf geen liefhebber van.

De eerste paar dagen moet je kijken wat je wel en niet kan doen omdat je eetpatroon drastisch anders is, maar op een gegeven moment merk je dat je het ritme te pakken hebt en het belangrijkste: je merkt dat je resultaat boekt. De kilo's vliegen er af. Na deze 23 dagen ben ik uiteindelijk 9 kilo afgevallen. Ik heb nu een gewicht waar ik mij lekker bij voel. En nog steeds merk ik dat waneer ik op mijn eetpatroon let ik nog steeds verder afval.

U vraagt zich af waarmee ik dit heb kunnen bereiken? Voor mij werkte de behandeling van Momentum Bio HCG. Deze kuur kunt u alleen volgen onder begeleiding van een consulente.

Wanneer u hierover meer informatie wilt hebben, kunt u contact opnemen met Silky Skin

 Over de Auteur

John van den Brink is eigenaar van AtDotCom Marketing en houdt zich bezig met Internet - en Affiliate Marketing.

Daarnaast schrijft hij ook over dingen die hem bezig houden in het dagelijkse leven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo