Verzuim reduceren - Artikel Post - Artikel Marketing

Verzuim reduceren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 583 | Aantal woorden: 379 | Datum: | 0 commentaar

DEXIS Arbeid kan grote impact hebben op uw bedrijf. Bent u benieuwd hoe? Neem dan even de tijd om dit artikel door te lezen. Verzuim speelt in veel bedrijven in Nederland een probleem. Het is steeds vaker het onderwerp van de vergadering. Medewerkers blijven zich maar ziek melden. Wat is nu verstandig om te doen? Gelijk Ontslaan is natuurlijk niet een optie. Vaak is enkel een gesprek meer dan genoeg om het verzuim met een aanzienlijk percentage te verminderen. Verzuimmanagement moet volgens ons een vaste waarde hebben in bedrijven. DEXIS Arbeid helpt u hier graag bij!

Een samenwerking met DEXIS Arbeid

Wat betekent een samenwerking met DEXIS Arbeid? Een samenwerking met ons bedrijf betekent een geoptimaliseerd verzuimbeleid. Daarnaast geven wij advies betreffende leiderschap, zelforganisatie en duurzame inzetbaarheid. Met jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij u tot dienst moeten zijn. Wij hebben diepgaande kennis in het vak en kunnen dit bij uw bedrijf omzetten in een georganiseerd verzuimbeleid. Wij zullen daarnaast trainingen leiderschap geven waarin er wordt ingespeeld om de manier hoe verzuim wordt aangepakt. Wij hebben namelijk vaak gezien dat dit ook aanzet tot een hoger percentage verzuim als dit verkeerd wordt aangepakt. DEXIS Arbeid is de partner die u hierbij gaat helpen.

DEXIS Arbeid is de partij die u nodig heeft

DEXIS Arbeid staat voor u klaar om u bij te staan bij uw beleid. Merkt u dat medewerkers zich vaak opnieuw blijven ziekmelden? Dan is het verstandig om een specialist in te schakelen die u hierbij kan helpen. Ondernemers en managers proberen dit vaak eigenhandig aan te pakken. Dit werkt meestal niet. Er is enige kennis vereist om dit op een juiste manier aan te pakken. Gelukkig kunnen wij hierbij helpen. Ons team van specialisten komt graag bij u langs om te onderzoeken hoe wij u het best kunnen helpen. Dexis Arbeid is uw partner voor Verzuim reduceren .   Over de Auteur

Online SEO specialist van DEXIS Arbeid

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo