Voedingsadvies door een gediplomeerde gewichtsconsulent - Artikel Post - Artikel Marketing

Voedingsadvies door een gediplomeerde gewichtsconsulent

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: JanSnel
Gezien: 391 | Aantal woorden: 436 | Datum: Tue, 12 Feb 2013 | 0 commentaar

Voedingsadvies. Belangrijk voor iedereen?
Voedingsadvies word niet op de juiste waarde ingeschat enzo. Bijna geen mensen maken er niet echt of nauwelijks gebruik van. Je kan je daarom afvragen, maar waarom is voedingsadvies dan zo ontzettend belangrijk voor mij? Voeding geeft bijvoorbeeld energie enzo. Voedingsadvies brengt advies uit over wat verstandig is om bijvoorbeeld wel of niet te eten. Voedingsadvies is meer. Voedingsadvies is trouwens ook heel erg persoon gebonden. Als jij of andere mensen niet de juiste voeding krijgen kun je heel depressief worden en ga je een tekort aan energie krijgen wat iedereen merkt. Pas na een voedingsadvies hebben mensendoor dat het mogelijk door hun voeding. Voedingsadvies blijft dus heel belangrijk.


Voeding advies. Waarom is het belangrijk?


Voeding advies kan op vele manieren verkregen worden. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan een gewichtsconsulent. Deze kan bijvoorbeeld werken bij een praktijk maar ook net zo goed voor zichzelf. Voor voeding advies kun je dat zelf beslissen en je zolang de gewichtsconsulent die het voeding advies geeft gecertificeerd is hoef je geen zorgen te maken over de plaats waar je jou voeding advies in wint. De redenen om bijvoorbeeld naar een praktijk te gaan voor voeding advies verschilt elke keer weer want dat is voor iedereen op zich weer anders. Er zijn mensen die voeding advies willen omdat ze sporten op het hoogste niveau. Voeding advies is voor hun erg belangrijk. Dat is ook wel logisch want omdat ze op een heel erg hoog niveau willen presteren moet de voeding hierbij aansluiten. Ze zijn heel erg prestatie gericht bezig en hun voeding moet hun hierbij helpen en ondersteuning bieden.


Gewichtsconsulent. De uitkomst voor afvallen!


Gewichtsconsulent kan u heel goed helpen bij bijvoorbeeld het afvallen. Een gewichtsconsulent geeft u voeding advies maar niet zomaar nee op een geheel persoonlijke basis. Een gewichtsconsulent begeleidt u dus ten alle tijde persoonlijk. Uw voedingspatroon en adviezen worden dus echt op maat gegeven. Een gewichtsconsulent wordt vaak om raad gevraagd en raar u dan aan om een intake gesprek te doen. Daarna ga je samen met je gewichtsconsulent aan de slag.

 

Over de Auteur

Hans is een gediplomeerde gewichtsconsulent.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo