Waar Komen De Stoppen Met Roken Effecten Vandaan? - Artikelpost

Waar Komen De Stoppen Met Roken Effecten Vandaan?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 975 | Aantal woorden: 559 | Datum: | 0 commentaar

Waarom heb je nu angst om te stoppen met roken? Wat weerhoudt je ervan om nu onmiddellijk voor eens en altijd te stoppen met roken? Waarom ben je bang voor de “ontwenningsverschijnselen”? Waarom ben je bang dat het je niet zal lukken?

Als je al eens eerder geprobeerd hebt om te stoppen, kan het zijn dat je deze overtuigingen omtrent de effecten en angsten hebt ontwikkeld uit ervaring. Ervan uitgaande dat je al eens eerder hebt geprobeerd, zijn deze effecten dan allemaal tegelijk verschenen?

Zou het niet kunnen zijn dat iets anders deze overtuigingen en angsten in hoofd geplant heeft?

Je zal verder leren dat de meeste van je overtuigingen, het merendeel van je angsten en je illusies ronde de stoppen met roken effecten, gevormd werden door een georkestreerde hersenspoeling, een hersenspoeling gevoed door je leefomgeving, door zowel rokers als niet-rokers.

Als het je eenmaal duidelijk wordt waar je overtuiging en angst vandaan komt, kan je deze beginnen ontleden. Je kan starten met een objectieve evaluatie. Laat wel duidelijk zijn dat alleen JIJ dit kan! De enige die de juiste evaluatie van deze overtuigingen en angsten kan maken, ben JIJ!

Laat dat nu net zijn wat je bij de gemakkelijk stoppen met roken methode gaat doen! Je zal voor jezelf ontdekken wat nu precies jouw overtuigingen en angsten rond de stoppen met roken effecten zijn. Je zal leren welke effecten er nu wél zijn en welke niet. Je zal de door jezelf gecreëerde illusie omtrent roken doorprikken. En voor jezelf uitmaken wat je met deze kennis zal gaan doen. Eens je de evaluatie gemaakt hebt, ga je voor jezelf uitmaken waarom jij eigenlijk rookt. Wat zijn jouw beweegredenen om te roken. We moeten niet beginnen met het analyseren van de redenen om NIET te roken, die redenen kénnen we allemaal en ze hebben ons totnogtoe niet echt geholpen om ons doel te breiken.

Laat hieronder gerust even je gedachten m.b.t. dit onderwerp! Wat is jouw mening hierover? Hoe ga jij hiermee om? Jouw commentaar kan anderen helpen om in te zien waar dit artikel over gaat en hen inspireren.

Tot Binnenkort!

Ollivier Derijcke – Gemakkelijk Stoppen Met Roken De nr 1 Methode om Gemakkelijk Te Stoppen Met Roken Geef geen cent uit aan stoppen met roken voordat je dit GRATIS boek gelezen hebt

P.S. Bén je niet gestopt met roken, maar zou je dit wel willen, permanent, op een gemakkelijke manier en zonder ontwenningsverschijnselen. Waarop wacht je dan nog? Alles wat je hoeft te doen, is iets doen! Stop Nu Met Roken ===> www.gemakkelijkstoppenmetroken.info

Copyright © Ollivier Derijcke 2012 – Je MAG dit artikel publiceren op je site/blog/autoresponder enz… alleen als je alle links erin laat - inclusief de link naar http://www.gemakkelijkstoppenmetroken.info - en je de inhoud niet aanpast of veranderd.Over de Auteur

Ollivier Derijcke is een succesvolle gezondheidsgoeroe. Hij specialiseert zich in het testen en beoordelen van beschikbare gezondheidsartikelen op het internet. Hij schrijft eboeken over diverse thema’s om gezonder te leven, het populaire eBook “Alles over roken”. Je kan jouw exemplaar GRATIS krijgen hier => www.gemakkelijkstoppenmetroken.info

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Stoppen met roken
Stoppen met roken

€ 15,99
Toon product

De opluchting
De opluchting

€ 15,00
Toon product

Allen Carr's Easy Way to Stop Smoking
Allen Carr's Easy Way to Stop Smoking

€ 11,83
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo