Waar moet je op letten bij het kiezen van een tandarts - Artikelpost

Waar moet je op letten bij het kiezen van een tandarts

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 158 | Aantal woorden: 943 | Datum: | 0 commentaar

NIet iedereen houdt ervan om naar de tandarts te gaan. Het is natuurlijk geen pretje als je hoort dat de tandarts een gaatje moet boren, het hele gebit wil renoveren en daarna met een rekening op de proppen komt. Soms kun je echter niet zonder. De tanden kunnen je soms veel pijn bezorgen. Je wilt dan het liefste direct naar de tandarts toegaan. De keuze voor een tandarts wordt dan niet verbonden aan eisen. Heb je wat meer tijd en zoek je een tandarts voor je volgende controle? Dan is het goed om op een aantal zaken te letten. 

De locatie

Natuurlijk is de locatie van groot belang. Wanneer je in Maastricht woont kies je niet zo snel voor een tandartsenpraktijk in Schiedam. Je kijkt dan natuurlijk naar een tandartsenpraktijk in Maastricht. Het is belangrijk om een tandarts te hebben waar je snel terecht kunt. Zeker wanneer de nood aan de man is en bijvoorbeeld een vulling is losgeraakt. 

De beschikbaarheid

Het is natuurlijk belangrijk om te weten of er een plek vrij is in de praktijk van een tandarts. Veel tandartsen nemen niet graag nieuwe patiënten aan. Helemaal niet wanneer ze van een collega tandarts komen. Door vooraf een lijst op te vragen van beschikbare tandartsen in de gemeente of regio is het mogelijk om te kijken waar je terecht kunt. 

De reviews

Lees op het internet wat anderen zeggen over de tandarts. Is het een goede tandarts? Wat zegt men online over de tandarts? Zijn het eerlijke reviews of zijn ze wat gekleurd? Het is goed om een beeld te krijgen van wat anderen aangeven. 

Een eerste afspraak 

Kijk bij de eerste afspraak wat jouw indruk is van de tandarts. Wat zegt de tandarts? Hoe is de praktijk? Is alles schoon? Klikt het een beetje met de tandarts? Heb je een gevoel dat de tandarts een specialist is? Het zijn een aantal zaken om op te letten als je naar de tandarts gaat. Stinkt de tandarts naar sigaretten en houd je hier niet van? Zoek dan gerust een andere tandarts. Zo kunnen er tal van persoonlijke puntjes zijn waar jij op let als het gaat om de keuze voor een tandarts. 

Je eigen netwerk 

Natuurlijk is het ook goed om in je eigen netwerk op zoek te gaan naar een tandarts. Wanneer iemand je een tandarts kan aanraden is de kans groot dat het een goede tandarts is. Het is prettig om te kijken wat anderen zeggen in je omgeving. Vraag het collega’s op het werk, mensen in de buurt en anders gewoon op het internet. Facebook of LinkedIn kan soms een bijzonder goede bron zijn om een top tandarts te vinden bij jou in de buurt. Schroom niet om de vragen te stellen. Iedereen heeft immers een tandarts nodig. Een tandarts om het gebit mooi, goed en gezond te houden. Voor de prijzen hoef je de tandartsen trouwens niet te vergelijken. Ze hanteren allemaal hetzelfde tarief. Deze tarieven worden landelijk vastgesteld voor de verschillende behandelingen die je kunt krijgen.Over de Auteur

Maartje van SEO-ondersteuning beangwoordt belangrijke lezersvragen. In dit artikel lees je waar je op moet letten bij het kiezen van een tandarts.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo