Waarde mede-snurkers, een nieuwe site over snurken - Artikelpost

Waarde mede-snurkers, een nieuwe site over snurken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1011 | Aantal woorden: 666 | Datum: | 0 commentaar

Ik heet Harry Dekkers en ik heb last van snurken. Dat is niet alleen hinderlijk voor mij, ons hele gezin heeft er last van. Ik snurk gigantisch. Ik heb van alles geprobeerd, van pillen tot acupunctuur tot een snurkbeugel. Ik heb het gevoel dat ik nooit ergens anders kan slapen dan thuis, want ik wil niemand ermee lastig vallen. We gaan ook nooit kamperen of naar een hotel. Het is alweer jaren geleden we samen naar een hotel zijn geweest, bijvoorbeeld. Als we ergens blijven overnachten is het eerste dat ik regel dat ik mijn snurkbeugel bij me heb en of mijn kamer per ongeluk niet te gehorig is.

Als een echte 'snurkofiel' ben ik constant op zoek naar nieuwe ideeën, en houd ik ook allerlei schrijvers over snurken en slapen in het vizier. Als er nieuwtjes zijn op het gebied van snurkproblemen, ben ik daar voortdurend naar op zoek. Ik hou het allemaal in de gaten. Ik deel graag alle informatie die ik tegenkom, zodat ik andere snurkers er ook mee kan helpen. Ik ben er verder niet trots op of zo, maar helpt me een beetje ermee om te gaan.

Vorige week werd ik getipt door een goede vriend op een nieuwe website: snurken.net. De schrijver of auteurs schrijven tamelijk uitgebreid over slaapproblemen in het algemeen, en over apneu en snurken in het bijzonder. In ruil voor een Tweet kan ik er zelfs een handig boekje downloaden met allerlei tips en trucks. Een leuke vondst en praktisch.

Ik vond de website enorm compleet, en goed van opzet. Het is een prettige site met een duidelijke opbouw. De homepage is simpel en recht-toe recht-aan, maar daar hou ik wel van. De site heeft een fijne sfeer: rustig, maar wel duidelijk. Ze tonen wel wat advertenties, maar die gaan gelukkig over snurken en slapen en zijn dus niet echt vervelend.

De inhoud klopt, ik kon geen rare zaken ontdekken. Er staat redelijk wat informatie over snurken en apneu, en het ebook met slaaptips is een leuk extraatje. Ik herken de meeste tips en hulpmiddelen die de auteurs noemen op de site, ook uit eigen ervaring. Voor zover ik zelf ervaring heb met middeltjes en preventieve maatregelen, kwamen die aardig overeen met mijn eigen ervaringen. Hoewel er op internet veel te vinden is over snurken, heb ik nog niet zoveel ervaringen gelezen over opereren en hoe je dat aanpakt. Wel over de operaties zelf, maar met de spaarzame artikelen van 'patiënten' zelf kon ik niet zo heel veel. Vragen als, hoe lang heb je er last van, en hoe groot is de kans dat het echt helpt? worden zelden goed beantwoord, vind ik. Heeft iemand daar misschien ervaringen mee?

Het eind oordeel. Snurken.net is een degelijk site met een goed overzicht van snurken en apneu, en - iets beperkter - over slaapproblemen in het algemeen. Het is een prettige en complete site en een goed startpunt voor iedereen die van het snurken wil afkomen.
Als je wilt weten hoe snurken ontstaat en hoe je ervan af komt, is snurken.net een prima site om te starten. Het is niet de enige site, maar wel één van de meer gespecialiseerde op snurken. Deze site krijgt van mij twee sterren. Vrij goed dus.

Over de Auteur

Harry is een snurker. Hij verzamelt en beoordeelt sites over dit onderwerp.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[356 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo