Waarom slaappillen niet altijd de beste oplossing zijn - Artikel Post - Artikel Marketing

Waarom slaappillen niet altijd de beste oplossing zijn

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 126 | Aantal woorden: 691 | Datum: | 0 commentaar

Laat ik voorop stellen dat ik slaappillen echt een slechte oplossing vind om jouw slaapproblemen structureel te (proberen) stoppen. Hier kom ik later nog op terug aan het eind van het artikel, maar toch ben ik ook een klein beetje VOORSTANDER van slaappillen. Ik zie slaappillen meer voor de korte termijn. Het kan zijn dat jij op deze website bent gekomen omdat je al weken slecht slaapt, je hebt waarschijnlijk al veel geprobeert (behalve dan slaappillen) en bent natuurlijk niet in topconditie door de slechte nachtrust. In dat geval zeg ik gebruik eens 1 of 2 nachten slaappillen. De pillen werken tegenwoordig vrij goed en zorgen ervoor dat je in iedergeval in slaap valt. Het zal niet de meest natuurlijke slaap geven maar je komt doordat je slaapt tot rust. Na één of twee nachten of misschien drie á vier ben je waarschijnlijk al een stuk fitter en minder vermoeid, de kans is groot dat je hierdoor sneller in slaap valt. Als de vermoeidheid niet de oorzaak was van jouw slechte nachtrust dan is de kans minder hoog dat deze tactiek werkt, maar dan ben je ongetwijfeld toch een stuk beter uitgerust. In deze situatie gooi je het dus op de korte termijn om later daar profijt van te hebben, maar ik raad je aan om de slaappillen niet veel langer te gebruiken dit heeft een aantal redenen en die lees je hieronder.

  • Slaappillen Zijn SLECHT omdat: ze zeer slecht voor de gezondheid, ik raad je aan alleen pillen of medicijnen te nemen als de gezondheid echt in gevaar is of als er echt niets anders mogelijk is. Vaak hebben slaappillen ook nog eens (chronische) bijwerkingen als vervelend hoofdpijnen en andere pijnen op verschillende plekken. Dit verschilt overigens wel per merk, type en prijs op internet vind je veel websites waar slaappillen verkrijgbaar zijn overweeg goed je keuze of vraag advies aan de betreffende webwinkel.
  • Slaappillen zijn SLECHT omdat: slaappillen zorgen voor een slechte kwaliteit van de nachtrust. De pillen zorgen voor abrupte onderbrekingen tijdens het slapen. En dwingt jou lichaam op een onnatuurlijk manier om te gaan slapen.
  • Slaappillen zijn SLECHT omdat:Ze zorgen ervoor dat jij gewend raakt aan de stoffen in de pillen. Op ten duur kan jij niet meer slapen als je geen pillen meer slikt. Het is ook mogelijk dat jij niet meer genoeg hebt aan een bepaalde hoeveelheden. Hoe vervelend is het als jij ontdekt dat jij geen pillen gekocht hebt? Jij weet, dat je niet zal slapen en dit zorgt weer voor gepieker en stress.
  • Slaappillen zijn SLECHT omdat:Ze kunnen op een gegeven moment verslavend worden. Jij gaat telkens maar meer slikken omdat jij jezelf dan beter voelt en op een dag slik jij ze zelfs als jij niet eens wilt gaan slapen. Uiteindelijk zal het een keer misgaan. Er zijn gevallen van mensen bekend waarbij ze zelfs zijn overleden aan overmatig gebruik van slaappillen.

 

Kortom ik ben zeker geen voorstander van slaappillen op de lange termijn en ik denk dat niemand dat is na het lezen van dit artikel. Natuurlijk is het wel zo dat de pillen steeds beter worden en zich ontwikkelen ze zullen alleen nog maar minder schadelijk en vriendelijker worden. Toch is dat geen reden om in de toekomst de middelen te gaan slikken want het is ook gewoon niet natuurlijk. Als ik jou was zou ik dus eenmalig slaappillen komen om eens goed uit te rusten. Daarna niet meer of alleen in goed overleg met een specialist. Slaappillen zijn overigens gewoon op het internet te verkrijgen zonder dat daar toestemming van een huisarts o.i.d aan te pas moet komen.

Wil je meer weten over slaapmedicatie, bezoek dan deze website.Over de Auteur

 

Welkom bij online apotheek nederland - Uw online bron voor de beste kwaliteitsmedicijnen tegen depressie, paniek en angst. Wij zijn toegewijd om u te voorzien van de laatste online informatie over medicijnen kopen.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[261 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo