Wat kan ik doen aan een rijpere, oudere huid? - Artikelpost

Wat kan ik doen aan een rijpere, oudere huid?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1022 | Aantal woorden: 639 | Datum: | 0 commentaar

Hebt u zich wel een afgevraagd of er iets te doen is aan uw huid bij het ouder worden? Misschien bent u op dit moment heel tevreden met uw huid en wilt u er over tien of twintig jaar er ook nog wel net zo goed uitzien als nu. Lees dit artikel hoe u vandaag nog kunt beginnen om uw huid in een goede conditie te houden en uw oudere huid datgene te geven wat nodig is om er nog vele jaren goed te blijven uitzien.

 

Onze huid is ons visitekaartje. Iedere vrouw wil er dan ook zo goed mogelijk uitzien. Schoonheid is voor een vrouw geen luxe, maar een eerste levensbehoefte. Iedere vrouw zal dit naar eigen inzicht invullen en uitvoeren.

 

Wat in elk geval belangrijk is dat je huid goed in conditie is. Wist u dat 80 procent van de conditie van de huid het resultaat is van een goede verzorging thuis? Door de juiste producten te gebruiken en uw huid dagelijks te verzorgen krijgt u gegarandeerd een jonge, gezonde en mooie huid.

 

Goede verzorging begint met reinigen. En dit niet alleen met water, maar met een speciaal reinigingsproduct voor de oudere huid. Door goed te reinigen worden vetten, afvalstoffen, vuil en stof van uw huid verwijderd en de dagcrème kan dan veel beter opgenomen worden en zijn werk doen. Als u daarna uw huid nabehandeld met een tonic is uw huid klaar voor de dag- of nachtcrème. Om uw huid wat extra te helpen is het gebruik van een serum ook aan te raden. Een serum gaat dieper in de huid en zorgt ervoor dat de diepere huidlaag  ook goede voeding krijgt. Een serum gaat onder de dag- of nachtcrème. Ook het gebruik van een liftende oogcrème zal uw huid blij mee zijn. Die zorgt ervoor dat uw huid minder gaat verslappen.

 

Twee keer per dag uw huid verzorgen en dan twee keer per week een masker wat uw huid het nodige vocht geeft is de basis voor een goede conditie. En hoeveel tijd dat gaat kosten valt erg mee. In vier minuten per dag komt u een heel eind. Dan heb ik het over de buitenkant van uw huid. Wilt u ook vanuit de binnenkant aan uw huid werken begin dan met het drinken van twee liter water per dag. We bestaan voor een groot gedeelte uit vocht wat elke dag aangevuld moet worden. Ook zorgt water voor het volume van uw huid. Hoe beter uw vochthuishouding op peil is hoe beter uw huid eruit gaan zien. Verder is uw leefstijl van invloed op uw huid. Gezond eten, voldoende slaap , niet teveel stress helpen allemaal mee om er zo goed mogelijk uit te zien. En is dat ook wat u wil?

 

Nog meer weten wat u zelf kan doen om er gezond, mooi en jong uit te zien? Vraag dan hier mijn gratis rapport aan.  Doe dit vooral niet als u al voor 100 procent tevreden bent met uw rijpere huid.

 

 Over de Auteur

Wya Bijma, huidverjongingsexpert

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo