Weegschalen en vetmeters bij Shopvoor gezondheid - Artikel Post - Artikel Marketing

Weegschalen en vetmeters bij Shopvoor gezondheid

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 572 | Aantal woorden: 700 | Datum: | 0 commentaar

 

 

Wist u dat u tegenwoordig ook voor vetmeters en weegschalen bij Shopvoor gezondheid terecht kunt? Sinds de opening in oktober 2012 is er achter de schermen hard gewerkt om het assortiment uit te breiden. Eerder konden bezoekers van Shopvoor gezondheid al in de webshop terecht voor bloeddrukmeters, luchtbevochtigers, luchtreinigers, daglichtlampen en zelftesten.

Verschillende weegschalen

Bij Shopvoor gezondheid vindt u 5 typen weegschalen, namelijk digitale weegschalen, analoge weegschalen, vetmeters, weegschalen voor lichaamsanalyse en babyweegschalen. Deze kunt u makkelijk vinden via het hoofdmenu. Daarbij kunt u een algemene beschrijving van ieder type weegschaal lezen. Dit kan u helpen met uw keuze voor een weegschaal. Bent u er nog niet helemaal uit? Dan kunt u ook de tips voor het kiezen van een weegschaal lezen. Deze heeft Shopvoor gezondheid speciaal voor u op een rijtje gezet. Als u liever wat hulp heeft, kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers staan graag voor u klaar met deskundig productadvies.

Verschillende modellen weegschalen

Behalve de verschillen in functies zitten er ook verschillen in de designs en materialen van de weegschalen. Veel weegschalen zijn ontworpen met een oog voor detail: vrolijke kleuren, mooie motieven en materialen als glas en RVS maken het design van de weegschaal erg aantrekkelijk. Zo vindt u altijd een mooie weegschaal doe goed in uw interieur past.

Verschillende merken weegschalen

Op dit moment biedt Shopvoor gezondheid u weegschalen van Beurer, Lanaform, Medisana en Omron. Deze merken zijn allemaal gespecialiseerd in gezondheidsproducten. Op korte termijn zult u meerdere merken weegschalen in het assortiment van Shopvoor gezondheid vinden.

Alleen maar een uitbreiding met weegschalen?

Natuurlijk blijft het niet alleen bij de uitbreiding met weegschalen. Shopvoor gezondheid wil u veel verschillende soorten gezondheidsproducten bieden. Maar dat heeft soms even tijd nodig. Achter de schermen wordt hard gewerkt. Houd daarom de webshop goed in de gaten, want wie weet vindt u er nog meer producten dan voorheen!Over de Auteur

http://shopvoorgezondheid.nl/weegschalen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo