Wees goed voor je gezicht en je lichaam! - Artikelpost

Wees goed voor je gezicht en je lichaam!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 186 | Aantal woorden: 1066 | Datum: | 0 commentaar

Dag in en dag uit krijgt je gezicht en je lichaam van alles te voortduren. Warmte, kou, vuil van buiten, aanrakingen en noem zo maar op. Net zoals je goed voor je organen moet zorgen door regelmatig water te drinken en niet al te veel ongezonden producten te eten. Is het ook verstandig om voor de buitenkant van je lichaam te zorgen namelijk je gezicht en je lichaam. Niet iedereen heeft een lichaamsverzorgingsroutine en dat snappen we. Toch is het zo hoe ouder je wordt hoe meer je lichaam nodig heeft. Begin je op een jonge leeftijd met het verzorgen van je huid dan kan je daar later baat bij hebben. Dus wees goed voor je gezicht en je lichaam!

Gebruik biologische producten

Er zijn ontzettend veel producten die vol zitten met chemicaliën zoals siliconen, parabenen, sulfaat, aardolie en paraffine. Deze chemicaliën worden als hulpstoffen in verzorgingsproducten gestopt om het product ‘beter’ te maken. Kijk maar eens op de verpakking van argan olie. Je zult verstelt staan hoe weinig van de echte argan olie er in het product zit. Helaas mogen bedrijven alsnog de naam gebruiken en dit terwijl het product meer hulpstoffen bevat dan het echte ingrediënt. Deze hulpstoffen doen eigenlijk vrij weinig voor je huid. Eigenlijk is de kans groter dat je huid er slecht op reageert dan goed. 
Daarom is het gebruik van biologische producten veel beter. Wel moet je opletten dat deze producten ook echt biologisch zijn en niet net zoals de argan olie gepromoot worden. Biologische producten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten en niet het rijtje hulpstoffen die we net hebben benoemd. 


Biologische producten herstellen en voeden de huid. Terwijl onbiologische producten de huid op langer termijn enkel kapot maken. Stap vandaag nog over en wees goed voor je huid. 

Wat is jouw gezichtsverzorgingsroutine? 

We kunnen begrijpen dat mannen vaak niet heel veel aan hun gezicht doen behalve af en toe hun baard scheren. Ze hebben er geen verstand van of zijn te lui om onderzoek te doen naar welke crèmes goed zijn voor de huid. Daarin tegen weten de meeste vrouwen wél wat goed is voor hun gezicht. Biologische gezichtsverzorging is een onderdeel wat zeker in de dagelijkse of wekelijkse gezichtsverzorgingsroutine behoort. 


Sommige mensen besteden heel veel aandacht aan hun gezichtsverzorging en hebben ook veel producten in huis van een tonic, scrub tot aan verschillende oliën. Terwijl andere helemaal niks doen. Om het niet te moeilijk te maken raden we je in ieder geval aan om af en toe je gezicht en lichaam te scrubben en in ieder geval in de zomer zonnebrand op te doen. Eens in de zoveel tijd gezichtscrème op doen kan ook zeker geen kwaad vooral niet in de winter.  

Vergeet je lichaam niet te verzorgen

Hoe fijn is het als je huid zacht aan voelt en er verzorgt uit ziet? Heel fijn! Je gaat je geheid ook beter voelen. Probeer daarom elke dag je lichaam in te smeren met bodylotion, body butter of olie van het biologische merk Ayumi. Het is maar net wat je lichaam nodig heeft. Probeer het insmeren in je routine te plaatsen. Na het douchen in de ochtend of juist in de avond. En als je toch al bezig bent met je lichaam besteedt dan extra aandacht aan je voeten. Die zullen het wel nodig hebben om even wekelijks gemasseerd te worden. 


Over de Auteur

Een particulier die het leuk vindt om over verschillende onderwerpen te schrijven. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo