Weg die bril of contactlenzen! Hello kunstlens! - Artikel Post - Artikel Marketing

Weg die bril of contactlenzen! Hello kunstlens!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 479 | Aantal woorden: 424 | Datum: | 0 commentaar

Wil je nu eindelijk wel eens van die bril of contactlenzen af? Dan heb je misschien al over alternatieven nagedacht, zoals het laten laseren van je ogen. Een ander zeer goed alternatief om weer scherp te kunnen zien is het laten implanteren van kunstlenzen. Dit zijn implantlenzen die je niet hoeft te onderhouden en waar je geen omkijken naar hebt. De perfecte oplossing om weer optimaal te kunnen zien zonder bril of contactlenzen.

Wat zijn implantlenzen?
ArtiFlex of ArtiSan implantlenzen lijken wel een beetje op gewone contactlenzen. Het verschil is alleen dat ze veel kleiner zijn en dat ze in je ogen worden geplaatst voor je hoornvlies. De behandeling wordt uitgevoerd in een oogkliniek door een specialist. Voorafgaand aan de behandeling vindt er een uitgebreide intake plaats, zodat kan worden vastgesteld welke soort lenzen voor jou geschikt zijn.

De behandeling zelf neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Je ogen worden verdoofd, dus je voelt er niets van. Er wordt een zeer klein sneetje in het hoornvlies gemaakt, waardoor de permanente lens in het oog kan worden geplaatst. Er wordt niets weggehaald van het hoornvlies, zoals bij ooglaseren, en de behandeling is volkomen veilig. Na de behandeling zal het oog zich snel herstellen en hoef je niets meer aan de lensjes te doen.

Waarom ArtiLens?
Er zitten vele voordelen aan de Artiflex lens ten opzichte van een ooglaser behandeling. Permanente lenzen zijn voor iedereen geschikt, ongeacht welke leeftijd of oogsterkte je hebt. Er wordt niets weggelaserd van je hoornvlies en je ogen blijven intact. De lensjes kunnen zelfs weer verwijderd worden als je dit wenst. De resultaten van de behandeling zijn zeer goed, zowel op korte termijn als op lange termijn.

 

Naast ArtiFlex lenzen zijn er ook ArtiSan lenzen. Dit is een ander soort lensje, dat geschikt is voor mensen met een hogere plus- of min sterkte. De behandeling komt op hetzelfde neer en de resultaten zijn even goed. Kijk voor meer informatie eens op de website van Artilens!

Over de Auteur

Artilenzen zoals ArtiSan en ArtiFlex zijn superdunne implantlenzen om bijziendheid of verziendheid te corrigeren.Deze lenzen worden in je ogen geïmplanteerd. Klinkt eng, maar dat is het niet. Het is pijnloos, zeer veilig en ziekenhuizen gebruiken de lenzen al meer dan 25 jaar!!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo