FB pix Welk kort kapsel hoort er bij een uiterlijk. - Artikelpost

Welk kort kapsel hoort er bij een uiterlijk.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 988 | Aantal woorden: 387 | Datum: | 0 commentaar

Jij hebt van die dagen dat je haar helemaal niet juist zit.Veel vrouwen kiezen er vervolgens voor binnen te vertoeven.Wanneer je in de spiegel kijkt wil je je kapsel aanpassen. Indien die dag is aangebroken is het wellicht slim om de kapperszaak op te bellen en een afspraakje te maken.Op dit ogenblik bent u toe aan een andere haarlijn. Als je een nieuw kapsel kiest is het verstandig om jezelf de onderstaande vraag te stellen: Heb ik een goed uiterlijk voor een kort kapsel of een lang kapsel? Of wil ik een van de haartrends 2013?

Er zijn verscheidene soorten kapsels waaruit gekozen kan worden.Een kort kapsel past ook niet bij elk mens, maar bij veel personen wel.Indien je een rond gezicht hebt en uiteindelijk een kort kapsel wilt, kun je dit het beste beraadslagen met je kapper.Jij hebt mazzel ingeval je een smal gezicht hebt want dan is een kort kapsel de ideale verandering.Er zijn verscheidene aanleidingen op te noemen waarom je zou kunnen kiezen voor een kort kapsel.Indien een dame een kort kapsel bezit, straalt dat een hele sterke kracht uit.Indien vrouwen na een moeilijke periode een kort kapsel gebruiken, straalt dit dynamiek en bestendigheid uit.

Veel vrouwen die juist een kindje hebben gekregen nemen een kort kapsel om macht uit te glunderen.Indien je bijna niet weet welk kapsel je moet gebruiken, kun je zeker altijd een momentje beraadslagen met je kapperszaak.Het mooie van een kapsel is dat dat echter tijdelijk is en je kunt dit nog steeds aanpassen.Heel wat Hollandse vrouwen hebben een kort kapsel daar het buitengewoon aantrekkelijk staat en vlot te in coupe te brengen is.

Het kan gebeuren dat een kort kapsel je bijna niet staat, kies dan voor een ander soort kapsel.Er zijn tal van andere kapsels die bepaald goed passen bij je gelaat.Er zijn zeer veel andere bronnen waaruit je informatie kunt halen over kapsels 2013 dames waardoor je voortdurend kunt vinden wat je zoekt.Over de Auteur

Hans de Waard, trendwatcher op het gebied van kapsels

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo