FB pix Welke schadelijke effecten van blowen zijn er bekend? - Artikelpost

Welke schadelijke effecten van blowen zijn er bekend?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1931 | Aantal woorden: 379 | Datum: | 0 commentaar

Omdat men denkt dat blowen in bepaalde gevallen een helende werking kan hebben, is het op steeds meer plekken in de wereld toegestaan. Echter kan blowen ook een hoop nadelen hebben. Vooral wanneer er dagelijks wordt geblowd.

Na een tijdje kunnen de voordelen niet meer opwegen tegen de nadelen. Het blowen zorgt dan voor schade. Het is raadzaam om dan tijdelijk niet te blowen. In dit artikel wordt een opsomming gegeven van veelgehoorde klachten.

De prijzen van cannabis liegen er niet om. Voor een gram cannabis betaalt men al snel rond de 8 euro. Er is vaak sprake van gewenning, waardoor men meer moet blowen om het gewenste effect te bereiken. Hierdoor wordt het blowen ook duurder. Er zijn veel zaken waar het geld beter aan besteed kan worden.

Wanneer u slechts af en toe blowt kunt u creatiever zijn wanneer u heeft geblowd. Echter is het hierbij zo dat het lichaam aan het blowen went wanneer u vaker blowt. Met name op de langere termijn zult u minder creatief en initiatiefrijk zijn. Er zijn maar weinig mensen die het na het blowen veel willen ondernemen. Denk aan bijvoorbeeld sporten. Herkenbaar? Denk dan eens na over stoppen met blowen (of minderen met blowen).

Lange tijd dachten deskundingen dat het wel meevalt met de verslavingsfactor van cannabis. Maar men realiseert zich meer en meer dat het THC gehalte behoorlijk is gestegen en daarmee is cannabis ook verslavender geworden. Er zijn veel mensen die last krijgen van afkickverschijnselen bij het stoppen. Ze krijgen tijdens de eerste dagen bijvoorbeeld problemen met slapen of zijn erg prikkelbaar.

Men denkt dat mensen die blowen ook een verhoogd risico lopen op psyciatrische problemen. Steeds vaker zegt men dat de klachten ontstonden of verergerden sinds men blowt. Of de klachten nu latent aanwezig zijn of door het blowen worden veroorzaakt is onduidelijk. Wel kan eigenlijk iedereen depressieve klachten krijgen en blowen werkt dit in de hand.Over de Auteur

Informatie over stoppen met blowen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo