FB pix Witte tanden - Artikelpost

Witte tanden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 959 | Aantal woorden: 426 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je mensen vraagt wat diegene aan zijn of haar uiterlijk zou willen veranderen wil het grootste gedeelte wat afvallen. Maar wat ook zeker zeer gewenst is zijn witte tanden. Dit kan eenvoudig thusi gedaan worden, kijk maar eens op www.tandenthuisbleken.nl Een prachtige witte glimlach wordt door de meeste mensen gewaardeerd als een zegening. Iedereen wil net als alle Hollywood sterren met een stralende glimlach op de foto staan. Om natuurlijk witte tanden te hebben is het zeer goed onderhouden van het gebit van evident belang. Maar helaas is niet iedereen gezegend met een natuurlijke witte kleur van de tanden. Tevens is het melkgebit ook witter dan het volwassen gebit.

Een gebit wordt donkerder door het wel bekende roken, de verkeerde voeding en door bacteriën.

Hoewel er eerder nogal wat tegenstanders waren van het bleken van tanden, wordt het bleken van je tanden tegenwoordig als volledig normaal beschouwd. Dit omdat het ook wetenschappelijk is aangetoond dat het bleken van je tanden volledig veilig kan zijn. Vele mensen dachten vaak dat het glazuur aangetast zou worden bij alle bleekmethoden. Maar zo is nu bijvoorbeeld aangetoond dat het drinken van een glas sinaasappelsap het glazuur op de tanden veel meer aantast dan een bleekgel.

Er zijn verschillende methodes om je tanden te bleken je kan ervoor kiezen om zelf je tanden te bleken. Dit kan door middel van een kleefstrip, bleekgel of een vernis. Ook kan je witte tanden krijgen door bij een tandarts of bleekkliniek je tanden te laten bleken.

Vooral de interesse in het thuis bleken van je tanden is de laatste jaren in grote mate toegenomen. Dit doordat de Nederlander het eenmaal te druk heeft om een afspraak in te plannen en daar ook niet zoveel voor wil betalen. Er is tevens uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat het thuis bleken van je tanden de meest efficiënte wijze is van tanden bleken. Dus voor degene die echt witte tanden wil, bleek je tanden thuis wanneer je het beste resultaat wilt bereiken. Ga dan snel naar www.tandenthuisbleken.nlOver de Auteur

Tandenthuisbleken, de webshop voor de benodigdheden bij het efficient krijgen van witte tanden

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo