Zorg voor een goede nachtrust - Artikel Post - Artikel Marketing

Zorg voor een goede nachtrust

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Sanne
Gezien: 675 | Aantal woorden: 519 | Datum: Sat, 21 Jan 2012 | 0 commentaar

Voor een goede nachtrust is er niets zo belangrijk als een goede matras. Nou zijn er een heleboel verschillende meningen over wat voor soort matras het beste is. Vroeger zakten de bedden erg veel door, mede omdat er toen nog veren gebruikt werden in plaats van lattenbodems. Dit is natuurlijk niet goed voor je rug. Vandaar dat lange tijd werd aanbevolen om een harde matras te nemen voor een goede ondersteuning. Maar later bleek dat dit toch ook niet de beste oplossing was. Een te harde matras is namelijk erg oncomfortabel en dwingt de rug in een onnatuurlijke houding.

Watermatras

Er zijn verschillende oplossingen voor dit probleem. Ten eerste is er het watermatras. Deze matras ligt zo comfortabel als een zachte matras, maar biedt de ondersteuning van een harde matras. Dat het waterbed goed voor je is blijkt uit de vele toepassingen in de zorg, onder andere voor mensen met rugklachten, artritis en rheuma.

Lattenbodem

Maar toch geeft niet iedereen de voorkeur aan een waterbed. Daarom is er ook een andere uitvinding die vaak toegepast word, namelijk de meeverende lattenbodem. Deze zorgt ervoor dat er een redelijk stevige matras gebruikt kan worden, zonder dat het oncomfortabel is. De latten worden namelijk per persoon op de juiste manier in gesteld en veren mee op de plaatsen waar ze de meeste druk ondervinden.

Advies

Wat het belangrijkste is bij het kopen van een bed, is in ieder geval om je goed te laten adviseren. Voor iedere persoon is er wel een andere soort bodem en matras die het meeste geschikt is. Dit hangt allemaal af van je gewicht, lengte en eventuele gezondheidsklachten. Wanneer je een expert raadpleegt, zal die ervoor zorgen dat je het ideale bed vindt en dat je heerlijk zal slapen.Over de Auteur

Ik schrijf over diverse interessante onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo