Zorg voor een goede nachtrust - Artikelpost

Zorg voor een goede nachtrust

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 960 | Aantal woorden: 519 | Datum: | 0 commentaar

Voor een goede nachtrust is er niets zo belangrijk als een goede matras. Nou zijn er een heleboel verschillende meningen over wat voor soort matras het beste is. Vroeger zakten de bedden erg veel door, mede omdat er toen nog veren gebruikt werden in plaats van lattenbodems. Dit is natuurlijk niet goed voor je rug. Vandaar dat lange tijd werd aanbevolen om een harde matras te nemen voor een goede ondersteuning. Maar later bleek dat dit toch ook niet de beste oplossing was. Een te harde matras is namelijk erg oncomfortabel en dwingt de rug in een onnatuurlijke houding.

Watermatras

Er zijn verschillende oplossingen voor dit probleem. Ten eerste is er het watermatras. Deze matras ligt zo comfortabel als een zachte matras, maar biedt de ondersteuning van een harde matras. Dat het waterbed goed voor je is blijkt uit de vele toepassingen in de zorg, onder andere voor mensen met rugklachten, artritis en rheuma.

Lattenbodem

Maar toch geeft niet iedereen de voorkeur aan een waterbed. Daarom is er ook een andere uitvinding die vaak toegepast word, namelijk de meeverende lattenbodem. Deze zorgt ervoor dat er een redelijk stevige matras gebruikt kan worden, zonder dat het oncomfortabel is. De latten worden namelijk per persoon op de juiste manier in gesteld en veren mee op de plaatsen waar ze de meeste druk ondervinden.

Advies

Wat het belangrijkste is bij het kopen van een bed, is in ieder geval om je goed te laten adviseren. Voor iedere persoon is er wel een andere soort bodem en matras die het meeste geschikt is. Dit hangt allemaal af van je gewicht, lengte en eventuele gezondheidsklachten. Wanneer je een expert raadpleegt, zal die ervoor zorgen dat je het ideale bed vindt en dat je heerlijk zal slapen.Over de Auteur

Ik schrijf over diverse interessante onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo