3 ideeën voor de bestrating van jouw tuin - Artikel Post - Artikel Marketing

3 ideeën voor de bestrating van jouw tuin

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 152 | Aantal woorden: 433 | Datum: | 0 commentaar

bestrating tuin

Eindelijk! Na een paar koude wintermaanden staat het voorjaar weer voor de deur. Toegegeven: april 2019 verloopt nogal wisselvallig. De ene dag pak je een terrasje en een paar dagen later sta je weer te krabben. Toch hebben we de afgelopen weken al kunnen genieten van de iets warmere temperaturen. En dat betekent maar één ding: de lentekriebels ontwaken. Tijd om met de tuin aan de slag te gaan dus! Gaat het roer dit jaar helemaal om? In deze blog delen wij een paar ideeën voor de bestrating van jouw tuin.

Keramische buitentegels

Keramiek in de tuin. Je hoort er de laatste jaren steeds meer over. Dat is ook niet zo vreemd, want het materiaal is ontzettend onderhoudsvriendelijk. Het is kras-, kleur- en slijtvast en wordt bovendien niet snel glad. Daarnaast is het in de mooiste kleuren en motieven te verkrijgen. Keramische buitentegels passen dus prima in een verzorgde tuin. Laat die volgeladen vrachtwagens uit Italië, Turkije en China maar komen!

Betonnen tuintegels

Het klinkt misschien saai: betonnen tegels in de tuin. Toch blijven ze buitengewoon populair in Nederland. De voordelige tegels komen dan ook in vele kleuren, motieven en afmetingen voor. Wil je op een goedkope manier een prachtig perceeltje creëren? Wissel de verschillende varianten dan eens af! Laat je hierbij goed informeren, zodat je de mooiste combinaties voor jouw tuin weet uit te kiezen.

Siergrind

Tot slot stellen wij siergrind voor. Hiermee kun je op een natuurlijke wijze een oprit of enkele tuinpaden ontwerpen. De combinatie van grind met stenen geeft een tijdloze uitstraling. Dat is niet alleen mooi, maar ook handig voor de afwatering. Zeker wanneer deze van zichzelf al verre van ideaal is. Wil je dat de stenen netjes op hun plek blijven en dat de paden daardoor toegankelijk blijven voor rolstoelen? Plaats dan stabilisatiematten.

Keramiek. Beton. Siergrind. Het zijn stuk voor stuk fijne materialen om in jouw tuin te gebruiken. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Of ben je op zoek naar het beste materiaal voor de klus? Neem dan contact op met Bestratingsmarkt. Onze specialisten helpen je graag op weg.Over de Auteur

Specialist in bestratingsmogelijkheden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo