3 musthaves voor in elk huis - Artikelpost

3 musthaves voor in elk huis

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 182 | Aantal woorden: 902 | Datum: | 0 commentaar

Je bent net verhuisd en moet een begin maken aan de inrichting. Of je bent gewoon weer toe aan iets nieuws en hebt het idee dat er nog iets ontbreekt in huis. Voor die mensen staan hier de 3 musthaves die in geen enkele woning zouden mogen ontbreken, met nog wat extra tips!
Een spiegel

Niet iets waar je als eerst aan denkt, maar toch ontzettend belangrijk is een huis. Een spiegel zorgt namelijk voor veel ruimte. Het is dan ook een must om in een kleiner of smaller huis een spiegel te gebruiken. Door spiegels wordt een smalle ruimte ruimte breder, en een kleine ruimte groter. Niet een alleen bij een kleine ruimte is het een must ook in grote ruimtes zorgt het voor een bepaalde charme. Je kan namelijk een spiegel kiezen die helemaal past bij de stijl van het huis. Hierdoor wordt de kamer een mooi geheel. Ook is het fijn om een spiegel te hebben als je nog even, voordat je de deur uitgaat, wilt kijken hoe je eruit ziet.


Kasten

Er is niets vervelender dan te weinig opslagruimte. Vandaar dat kasten echt een must zijn in huis. Er dan ook ontzettend veel soorten kasten: kledingkasten, gangkasten, tv-kasten en noem het zo maar op. Het is dan ook leuk om ervoor te zorgen dat de kasten goed bij de rest van het interieur passen, en toch geschikt zijn voor de functie. Neem als voorbeeld een mooi zwevend tv meubel. Met deze kast straalt de kamer een bepaalde charme en netheid uit. Perfect dus bij een modern interieur. Ook is er door de kast nog veel ruimte over en kan de stof onder de kast goed opgeruimd worden. Een andere optie is een staande tv-kast, die kan je het best gebruiken als je veel opslagruimte wilt. Wat ook leuk is, is om een oude kast opnieuw te gebruiken. Zo zou je twee kasten uit elkaar kunnen halen en de onderdelen combineren. Een ander idee is om de kast maar voor de tweederde kunnen verven. Dit ziet er gek uit en zorgt voor een speels effect. En er staat een kast in je kamer die niemand anders heeft. 


Planten

 

Naast spiegels en kasten zijn ook planten een must. Planten geven sfeer aan een kamer en er is een ontzettend grote diversiteit aan. Voor ieder wat wils dus. Zo kan je kiezen voor een mooie bos bloemen op verschillende tafels neer te zetten, in de kleuren van de rest van het huis. Of juist voor een hele andere kleur, zodat de bloemen er echt uitspringen. Ook is het mooi om een grote kamerplant afgericht op de stijl van je huis neer te zetten. Zet de plant dan vooral op een opvallende plek. Wil je er helemaal voor gaan, ga dan voor en een bos bloemen en een kamerplant. Want planten zijn niet alleen mooi een sfeervol, ook zijn planten erg goed voor de luchtvochtigheid en het O2-gehalte. Dit draagt dus per direct bij aan een betere gezondheid. 


Over de Auteur

Ellen is content schrijver voor diverse onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo