4 manieren om jouw vloer te reinigen - Artikel Post - Artikel Marketing

4 manieren om jouw vloer te reinigen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 96 | Aantal woorden: 427 | Datum: | 0 commentaar

Het blijft een terugkerende taak. Wekelijks - dan niet dagelijks - sta jij de vloeren in jouw woning schoon te maken. Van de woonkamer tot de slaapkamer. Iedere kamer heeft jouw volledige aandacht. Maar hoe maak je jouw vloer het beste schoon? In deze blog lees je welke verschillende manieren er zijn. Doe er je voordeel mee!

Stofzuigen

Iedere vloerbekleding heeft baat bij regelmatig stofzuigen. Dagelijks dwarrelt er naast vuil ook veel stof naar beneden. Veel daarvan komt op de vloer terecht. Het liefst zou jij je elke dag met stofzuiger in de hand door de woning willen bewegen. Helaas is zo’n strak schema niet voor iedereen weggelegd. Probeer toch minimaal één à twee keer per week de woning stof te zuigen. Zou houd je jouw huis schoon.

Dweilen

Eigenlijk doen we het massaal te weinig: dweilen. Als het even kon zouden we slechts één keer per kwartaal met de swiffer door het huis razen. Toch kunnen onze gladde vloeren wel vaker een sopje gebruiken. Iedere week namelijk. Zeker wanneer het om de keuken en de badkamer gaat. Sommige mensen zweren zelfs bij een dagelijkse poetsbeurt. Zorg er bij het dweilen voor dat je niet teveel water gebruikt. In veel gevallen is dit schadelijk voor de vloer.

Absorberen

Vloerbedekking kun je moeilijk gaan dweilen. Toch ontstaan ook hier regelmatig vlekken. Is zo’n vlek nog vers? Dan kun je deze zoveel mogelijk deppen. Probeer het vervolgens alleen met water schoon te maken. Leg hierbij een natte handdoek op de aangetaste plek en laat deze drogen. Is de vlek nog steeds niet weg? Dan kun je een eetlepel wasmiddel, een lepel schoonmaakazijn met lauwwarm water mengen. Breng deze aan op de vlek. De handdoek moet dan de viezigheid absorberen.

Schoonmaakwerk uitbesteden

Geen zin om jouw kostbare, vrije tijd op te offeren? Dan kun je nog altijd een professional inschakelen. In veel gevallen zijn zij bij een grotere organisatie aangesloten. Zij beschikken dan ook tot luxere schoonmaakapparatuur, zoals schropzuigmachines. Hiermee ontdoen ze jouw vloer in een vloek en een zucht van allerlei oneffenheden. Het enige wat ze hiervoor nodig hebben is een goede schrobborstel of zuigmond. Ideaal!Over de Auteur

Specialist op het gebied van schoonmaken en schoonmaakmateriaal

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo