4 redenen om nu een warmtepompdroger te kopen - Artikel Post - Artikel Marketing

4 redenen om nu een warmtepompdroger te kopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 144 | Aantal woorden: 489 | Datum: | 0 commentaar

4 redenen om nu een warmtepompdroger te kopen

Na de condensdroger is er nu een nieuwe ster aan het firmament onder de drogers: de warmtepompdroger. Dit nieuwe type wasdroger is nog zuiniger dan een condensdroger en veel praktischer dan een luchtafvoerdroger. Er zijn een paar praktische bezwaren, maar structureel lijkt de warmtepompdroger in alle opzichten beter dan conventionele drogers, en is dus waarschijnlijk wel een blijvertje. Lees onze vier redenen om ook een warmtepompdroger te kiezen als jouw volgende wasdroger, en je bent verkocht aan deze nieuwe, slimme technologie.

Je wilt bezuinigen op je energiekosten

De warmtepomp verbruikt veel minder stroom dan het elektrische verwarmingselement in conventionele drogers. De lucht wordt ook minder warm, dus dat scheelt nog meer energie. Door het circuleren van de warme lucht in plaats van uitblazen, wordt er ook geen restwarmte verspild. En een warmtepompdroger houdt steeds bij hoe vochtig het wasgoed nog is. Hij weet dus precies wanneer het tijd is om te stoppen, zodat hij niet onnodig doorgaat met het programma.

Je wilt ook je wollen trui en zijden blouse kunnen drogen

Door de lagere droogtemperaturen van een warmtepomp droger is hij een stuk veiliger voor je kleren. Zo veilig zelfs, dat je er ook wol in kunt drogen. Ja, echt. Doordat het programma niet te lang doorgaat of de lucht te heet wordt, krimpt je wollen lievelingstrui niet, hoe vaak je deze ook droogt. Ook fijne stoffen zoals zijde worden zachtjes en met zorg behandeld. Ingewikkeld doen om je was voorzichtig en/of liggend te drogen, hoeft dus niet meer.

Je hebt geen zin in een luchtslang uit het raam

De warme lucht in een droger neemt het vocht op uit de natte kleren. Een luchtafvoerdroger blaast deze vochtige lucht gewoon naar buiten: daarom moet je de luchtslang uit het raam hangen, of een speciaal afvoersysteem hebben in je huis. Dat hoeft dus niet met een warmtepompdroger. Het vocht condenseert in de droger, en verzamelt in een opvangbak. Loop je liever niet iedere keer met een volle bak water naar de gootsteen? Veel modellen kun je ook met een slang rechtstreeks aansluiten op een waterafvoer.

Je vindt het niet erg om langer op je droge was te wachten

Toch nog een nadeel: het drogen in een warmtepompdroger duurt gemiddeld langer dan in een conventionele droger, door de lagere temperaturen. Hoewel sommige warmtepompdrogers wat sneller zijn dan andere, moet je in principe toch iets langer wachten tot je was droog is. Maar met alle voordelen is dit toch nauwelijks een bezwaar? Bekijk nu snel de beste warmtepompdroger voor jou.Over de Auteur

Warmtepompdrogerkopen.nl is de specialist op het gebied van wasdrogers met warmtepomptechniek.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[147 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[125 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[120 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo