5 creatieve aanpassingen voor een prachtig spanplafond - Artikel Post - Artikel Marketing

5 creatieve aanpassingen voor een prachtig spanplafond

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 222 | Aantal woorden: 451 | Datum: | 0 commentaar

Een spanplafond laten plaatsen is zo gedaan. Eén dagje werk en de knappe klussers van installatiebedrijven, zoals: Metaplafond - hebben er één voor je geplaatst. Echter: in de basis mist zo’n plafond soms wel een beetje kleur. Gelukkig kun je er alle kanten mee op. In deze blog delen wij de allerleukste ideeën voor het pimpen van jouw spanplafond!

Verlichting

Onze eerste tip is erg populair onder huiseigenaren. Veel mensen laten namelijk spotjes in hun nieuwe spanplafond plaatsen. En waarom ook niet? Het heeft een prachtige uitstraling én je hoeft niet meer na te denken over bijpassende verlichting. Win-win, dus! Let wel: jouw idee moet van tevoren goed zijn uitgedacht. Namelijk voordat jouw nieuwe spanplafond wordt geplaatst. Gelukkig kan een vakman je ook hierbij helpen.

Andere kleuren

Wit. Zwart. Antraciet. Het zijn nogal standaardkleuren als het om plafonds gaat. Kies daarom eens voor iets anders! Ga bijvoorbeeld voor die hippe retro-look. Jouw toekomstige spanplafond is namelijk in alle mogelijke kleuren leverbaar. Is één kleur niet voldoende? Verdeel het plafond dan in vlakken met elk een andere kleur.

Een afbeelding

Ben je in een originele bui? Laat dan een afbeelding op jouw spanplafond plaatsen. Dat is natuurlijk een geweldig idee voor kinderkamers, maar ook daarbuiten is alles mogelijk. Denk aan een prachtige sterrenhemel in de slaapkamer. Of een heldere lucht in het bovenste zolderkamertje. Daar word je toch helemaal rustig van?

Sierlijsten

Spanplafonds zijn van zichzelf nogal strak. Heb je liever een andere uitstraling in huis? Kies dan voor een afwerking met sierlijsten. Hiermee creëer je in een handomdraai een chique, landelijke of andere interieurstijl. Eén ding is zeker: een spanplafond past op deze manier in iedere woning!

Muziek

Houd je veel van muziek? Dan kun je er ten slotte ook aan denken om muziekboxen in jouw spanplafond te laten monteren. Veel mensen kiezen ervoor om ze er in te verwerken. Maar je kunt ze ook achter of op het plafond te laten plaatsen. Het is maar net wat jij het mooist vindt. 

Kan jouw spanplafond wel wat sfeervoller worden ingericht? Maak dan gebruik van één van de bovenstaande adviezen. Verlichting, sierlijsten, afbeeldingen, kleuren, geluidsboxen. Dit plafond biedt voor iedereen wat wils. Ideaal toch?Over de Auteur

Specialist in het plaatsen van spanplafonds

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[252 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo