5 manieren om kleur toe te voegen aan je woonkamer - Artikelpost

5 manieren om kleur toe te voegen aan je woonkamer

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 244 | Aantal woorden: 486 | Datum: | 0 commentaar

Niet iedereen heeft genoeg tijd en geld om de woonkamer een ​​complete make-over te geven. Toch is het soms nodig de woonkamer op te frissen, of wil je gewoon iets anders om tegenaan te kijken. Het toevoegen van kleur en het wegwerken van saaiheid, kan wonderen doen. Madame Appetit geeft enkele budgetvriendelijke trucs.

Muren schilderen met verschillende kleuren

Het schilderen van de muren van je woonkamer is de snelste en goedkoopste manier om kleur toe te voegen aan de leefruimte in je huis. Om het er levendig uit te laten zien, kun je vier verschillende heldere tot chique kleuren kiezen om de muren van je woonkamer te schilderen. Van een subtiele kleur tot een gewaagde en donkere kleur, je kunt de vier verschillende kleuren selecteren die passen bij jouw kleurkeuze en smaak. Het is beter om de ene donkere en de tegenovergestelde lichte muurkleur te behouden.

Hang kunst aan de muur

Wanneer je besluit kunst op te hangen, kom je tal van mogelijkheden tegen in de vorm van schilderijen, stickers en meer. Elk bestaat uit oneindige opties. Je kunt bijvoorbeeld muurschilderingen nemen. In deze categorie heb je schilderijen met verschillende prints, zoals bloemen, natuurlijke landschappen, enz.

Haal de natuur in huis

Moeder natuur heeft veel gloeiende kleuren die je kunt toevoegen aan de leefruimte van je huis. Kleine tot middelgrote kamerplanten kun je planten in keramiek, kunststof of aarden potten. Je kunt ze aan de muren of plafonds hangen als je ruimtegebrek hebt. Zo haal je eenvoudig het groen naar binnen waarvoor je een park bezoekt.

Verlicht je ruimte met decoratieve lampen

Lichten zijn een cruciaal onderdeel van ons leven geweest sinds het begin van de menselijke beschaving. En als het gaat om het toevoegen van kleuren aan je woonkamer, moet je armaturen en lampen in veel kleuren hebben. Van nachtlampjes tot decoratieve wand-/vloer-/plafondlampen, kies de set die je kan helpen bereiken wat je wilt. Afhankelijk van je creativiteit, kun je je eigen vloer- of plafondlampen ontwerpen en maken die bij jouw huisthema passen.

Verspreid kleur onder de voeten

Een vloerkleed helpt je de textuur van je kamer te verzachten en het gezellig te maken. Maar een vloerkleed met gedurfde kleuren dat onder je bankstel of salontafel wordt geplaatst, helpt je om textuur en kleur aan je leefruimte toe te voegen. Met het juiste vloerkleed erin, kun je je woonkamer er aantrekkelijker en levendiger uit laten zien. En deze decoratie zal je helpen om van de saaiheid af te komen die je in je leefruimte voelde.Over de Auteur

Madame Appetit wil je leven leuker, lekkerder en mooier maken. Met een focus op food, travel, style & home, inspireren we je dagelijks met diverse blogs!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[371 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[169 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo