5 reden om te kiezen voor siergrind! - Artikel Post - Artikel Marketing

5 reden om te kiezen voor siergrind!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 100 | Aantal woorden: 602 | Datum: | 0 commentaar

Is het tijd om de oude stenen van de oprit te vervangen door iets nieuws? Ben je opzoek naar de juiste materialen voor de aanleg van een onderhoudsvriendelijke tuin? Of wil je meer kleur in de tuin? Als je opzoek bent naar een snel en duurzaam materiaal voor in de tuin, dan is siergrind een goede oplossing. Siergrind is ook nog eens onderhoudsvriendelijk, veelzijdig kleurrijk.

Vijf reden om siergrind te gebruiken

Je bent helemaal klaar om te beginnen aan jouw tuinproject. Voor een goede oriëntatie heb je een bezoek gebracht aan een tuincentra. Tijdens dit bezoek heb je je kunnen verdiepen in de nieuwste tuintrends en de diverse materialen van houtsnippers tot siergrind.

Het gebruik van grind brengt verschillende voordelen met zicht mee:

  • Je hoeft veel minder in de buidel te tasten. In vergelijking met het gebruik van klinkers of natuursteen is grind relatief goedkoper. Dit grind is beschikbaar in verschillende kleuren van zwart tot oranje.
  • Het is een goede bodembedekker. Je kan het grind gebruiken om voor een nette afwerking van je perkjes en borders in de tuin.
  • Door te variëren met grind en bestrating in de tuin creëer je een mooi contrast in de tuin. Daarom wordt er ook vaak gezegd dat siergrind gemakkelijk te combineren is met ander bestratingsmateriaal.
  • Dat siergrind onderhoudsarm is hebben we al benoemd. Maar daarnaast is grind ook nog een gemakkelijk aan te leggen. Het is met recht het perfecte materiaal voor de beginnende “doe het zelvers.”
  • Grind is waterdoorlatend. Door grind te gebruiken als een bodembedekker heb je minder snel last van diepe plassen of wateroverlast.

Welke soort grind gebruik ik voor mijn tuin?

Welk type grind je gebruikt is afhankelijk van jouw tuinproject:

  • Looppaden
  • Vijverrand
  • Vullen van de bloembakken
  • Siertuin
  • Oprit

Grind dat er mooi uitziet in de siertuin, is misschien niet geschikt voor een afrit. Het grind dat je gebruikt voor een looppad, vijverrand of een sierpad is weer anders dan het grind dat je gebruikt voor een oprit.

Het verschil zit hem in de eigenschappen. Voor de eerste vier tuin klussen heb je een ruime keuze uit verschillende soorten siergrind. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor wit grind, parel grind, moräne grind, Beach pebbels of alpen grind.

Voor het aanleggen van een oprit is het belangrijk om te kijken naar een duurzaam grind soort. Je wilt natuurlijk niet dat het grind uit elkaar spat wanneer je er met een auto over het grind heen rijdt. Kies daarom voor een grind soort dat tegen een stootje kan. Basalt of wit grind is daarom een veel voorkomende keuze.

Dé specialist in siergrind

Op zoek naar siergrind in de omgeving van Lunteren? Bij de Grind-webshop vindt verschillende kleuren grind verkrijgbaar in diverse maten en hoeveelheden. Bij de Grind-webshop wordt het grind geleverd per bigbags van 500 tot 1500 kg. Maak jouw bestelling compleet met een anti-worteldoek, splitplaten, zand en nog veel meer! Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met de Grind-webshop.

 Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo