5 stappen voor het kopen van muurstickers - Artikel Post - Artikel Marketing

5 stappen voor het kopen van muurstickers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 454 | Aantal woorden: 893 | Datum: | 0 commentaar

Met muurstickers kun je gemakkelijk de muren in je woning opleuken. vroeger patroontjes behang helemaal in was, kun je de muren tegenwoordig gewoon wit houden. Patroontjes behang heeft namelijk plaats moeten maken voor het handige overschilderbare behang. Echter kan het witte behang nogal saai overkomen. Hiervoor zijn de muurstickers in het leven geroepen. Deze stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en kunnen naar eigen wens gepersonaliseerd worden. In dit artikel geven wij je vijf tips bij het vinden van jouw ideale muurstickers.

1. Waar ga je de stickers plakken?

Voordat je vol enthousiasme een arsenaal een muurstickers gaat kopen, moet je bepalen in welke ruimte je de stickers gaat plakken. De muurstickers voor in de keuken zijn namelijk anders dan de muurstickers voor in de woonruimte. Van tevoren bepalen waar je de muurstickers gaat plakken maakt het gehele proces al een stuk gemakkelijker.

2. Soort muursticker

Er zijn enorm veel verschillende soorten muurstickers. Denk bijvoorbeeld aan muurstickers met teksten, figuren, foto’s, gebouwen en dieren. Als je van tevoren weet welk type sticker je zoekt, is het ook gemakkelijk om de juiste sticker te vinden en kun je het eindresultaat gemakkelijker inbeelden. Bedenk je ook dat je stickers zelf kunt ontwerpen, zowel met een afbeelding als met een tekst.

3. Stickers personaliseren

Als je weet wat je wilt, dan kun je de stickers gaan kopen. Wanneer je er nog niet helemaal uit bent, kun je beter eerst inspiratie opdoen. Op het internet vind je bijvoorbeeld heel veel originele suggesties en trends. Bedenk je wel dat dit ook kan zorgen voor teleurstelling, bijvoorbeeld wanneer jouw idee in de praktijk tegen blijkt te vallen.

4. De juiste winkel

Let bij de aanschaf van stickers altijd eerst op de kwaliteit van het product en eventuele recensies van andere klanten van een winkel. Een sticker kan bijvoorbeeld wel mooi zijn, maar als de kleefkracht niet goed is heb je er alsnog weinig aan. Een sticker van slechte kwaliteit begint namelijk al snel los te laten, waardoor je ze vaker moet vervangen. Koop je muurstickers dus bij een professionele zaak als Sticker Queen. Dan ben je er zeker van dat de kwaliteit van je muurstickers goed is.

5. Muurstickers plakken

Niet enkel de kwaliteit van de muurstickers is van belang, maar ook de manier van bevestigen. Sommige muurstickers kun je gemakkelijk verwijderen zonder permanente schade aan te richten, maar er zijn ook stickers die je niet op een standaard wijze kunt verwijderen. Hier dien je rekening mee te houden, zeker in een kamer die vaak veranderd.
Muurstickers zijn een originele en trendy manier om je muren mooier te maken en je woning te personaliseren. Je hoeft niet meer te schilderen en er is bijna geen kans dat je het verkeerd doet. Wanneer je rekening houdt met bovenstaande tips, dan heb ook jij binnenkort een prachtige gepersonaliseerde woning.

Over de Auteur

Sanne Vermeulen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo