5 tips om de badkamer te decoreren - Artikel Post - Artikel Marketing

5 tips om de badkamer te decoreren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 507 | Aantal woorden: 534 | Datum: | 0 commentaar

Doorgaans is de badkamer vrij onpersoonlijk en ziet vrijwel iedere badkamer er ongeveer hetzelfde uit. Er is een bepaald idee bij de badkamer en hoe deze eruit moet zien, maar natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om de badkamer geheel eigen te maken. Decoratie wordt veelal gebruikt om ruimtes aan te kleden en een bepaalde sfeer te geven, dat kan ook met de badkamer. Die is immers ook van u. Middels decoratie kunt u eenvoudig warmte en de gewenste sfeer realiseren in uw badkamer. In dit artikel geven we u wat tips zodat u een beginnetje kunt maken.

Spiegel
Een spiegel in de badkamer is natuurlijk onmisbaar, hou rekening met de kleintjes en hang of plaats dus een spiegel die zowel door kinderen als door volwassenen is te gebruiken. U zou ook een kleine en een grote spiegel onder elkaar kunnen hangen. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om gebruik te maken van een spiegel in de badkamer. U zou hiervoor ronde spiegels kunnen gebruiken, wat volgens ons wel het leukste effect geeft.

Muurstickers
Muurstickers zijn een simpele, maar vooral effectieve manier van decoreren. Er zijn allerlei vormen, kleuren en plaatjes te verkrijgen en het is een handige manier om de badkamer te versieren. Het is daarbij echter wel belangrijk dat u bekijkt of de muurstickers tegen vocht kunnen, anders laten ze natuurlijk los en dat zou jammer zijn.

Textiel
Textiel zijn als een armband of een ketting voor de badkamer. Het kan de juiste accenten leggen op de gewenste sfeer in de badkamer. Hoe ligt het textiel in de badkamer en welke kleuren kiest u? Wanneer u vrij zwart-witte badkamer heeft dan kunt u deze wat aankleden door subtiel gekleurde handdoeken op te hangen in de badkamer. U kunt kiezen voor prints die prima te combineren zijn, maar een klein beetje contrast kan ook prima. Gele handdoeken in een badkamer waar zwart de boventoon voert werkt bijvoorbeeld heel goed.

Thema
Hou een thema in uw achterhoofd bij het inrichten van uw badkamer. Zo kunt u beter bepaalde decoratie bij elkaar zoeken en kunt u eenduidig blijven bij het inrichten van uw badkamer. U heeft immers een bepaald doel voor ogen, een bepaald thema. Zo krijgt u niet alleen de gewenste sfeer, maar verkrijgt uw badkamer ook nog eens een zeer wenselijk imago. En dat is immers wat u wilt, toch?

Kleur
Het kiezen van de kleuren in de badkamer begint al wanneer u de badkamer laat plaatsen of gaat verbouwen. Kiezen uit verven of tegels, welke kleur en welk thema de badkamer gaan sieren en hoe de badkamer in wordt gedeeld. Kleur speelt een belangrijke rol bij het realiseren van de juiste sfeer. Welke sfeer heeft u in gedachten en welke kleur past daar het beste bij?

Over de Auteur

RB Online geeft informatie over sanitaire oplossingen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[120 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[113 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo