5 tips voor het kopen van de juiste kledingkast voor in jouw slaapkamer - Artikel Post - Artikel Marketing

5 tips voor het kopen van de juiste kledingkast voor in jouw slaapkamer

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 126 | Aantal woorden: 541 | Datum: | 0 commentaar

Je hebt vast een hele berg kleren die je niet meer op 1 hoop wil gooien in een hoekje van een kast. Dit staat namelijk niet mooi en telkens moet je weer zoeken naar de juiste kleren. Jouw kleren mooi en overzichtelijk hebben hangen in een kast is daarom erg fijn. In dit artikel worden 4 tips genoemd om te helpen bij het kopen van een prachtige kast.

1. Plaats de kledingkast op een goede plek

Het is niet zo makkelijk dat je de kast koopt en zonder nadenken goed kan plaatsen. Kijk eerst even of er op de gewenste plek geen stopcontacten, plinten en/of lichtschakelaars zitten. Let bovendien op buizen of leidingen die lopen door je kamer. Als je nog een keer bij deze moet komen dan kan het zijn dat je deze makkelijk wil bereiken. Zo staat de kast niet in de weg en hoef je de kledingkast niet nog een keer te verplaatsen.

2. Kies een goed formaat door goed te meten

Dit is afhankelijk van de ruimte en het aantal mensen dat gebruik maakt van de kast. Hoeveel opbergruimte heb je nodig? Plaats je de kast naast een deur dan moet je zorgen dat de deurtjes van de kast hier niet tegenaan slaan. Een goede oplossing is dan een schuifdeurkast. Heb je een schuine wand waar de kast onder staat? Dan is het verstandig om de kast van hoek tot hoek op te meten. Houdt hierbij een beetje spelingsruimte, want anders dan kan de kast alsnog mogelijk te groot uitvallen. Ook bij het opmeten van een inloopkast is een juiste opmeting belangrijk, omdat ook hier de kast precies moet passen.

3. Open of dichte kledingkast kiezen

Nadat je de ruimte hebt opgemeten kun je kiezen voor een bepaalde kast. Wil je een open of een dichte kledingkast? Een dichte kledingkast kun je kiezen omdat deze de kleding verbergt, maar met een open kledingkast kun je juist je kleding laten zien. Het voordeel van een open kledingkast is dat de kleding sneller te pakken is, maar het nadeel dat stof ook makkelijker in de kast komt.

4. Verlichting kiezen

Het is wel zo makkelijk om wat lampjes in je kast te hebben zodat je goed in het donker kan zien wat je aan wil trekken.

5. Inrichting en uitstraling van de kast is erg belangrijk

De kast kun je juist laten stralen in je slaapkamer door deze een opvallende kleur te geven ten opzichte van de muur. Richt je kast dan leuk in met beeldjes en foto’s om deze nog wat persoonlijker te maken, maar laat wel genoeg opbergruimte over. Maar je kan deze ook heel eenvoudig laten wegwerken door bijvoorbeeld een schuifdeur bij een inloopkast te creëren die in dezelfde kleur als de gladde muren zijn gemaakt. En onthoudt: je kan de kast net zo maken als jij wil!Over de Auteur

Stylist

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[165 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[140 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo