FB pix Afrika op een schilderij - Artikelpost

Afrika op een schilderij

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1892 | Aantal woorden: 511 | Datum: | 0 commentaar

Soms voelen we ons ontevreden en ongelukkig. We hebben genoeg van werk, studie, huisplichten. Soms verlangen we naar een ander leven. Het gaat hier niet over een psychologisch aspect van het leven. Het gaat over het verlangen dat zo oud als de mensheid zelf is – namelijk, het verlangen naar verre, vreemde landen met hun onbekende volkeren en indrukwekkende flora en fauna. Landen die we misschien nooit zullen bezoeken omdat we te weinig geld of te weinig moed hebben.

Dan lezen we reisverhalen en kijken naar de tv-programma’s op National Geografic . Maar we kunnen die prachtige, indrukwekkende landschappen en wilde natuur ook thuis hebben. Op onze muren, natuurlijk. Als je ook zo een verlangen hebt en jouw kamer origineel wil decoreren, zou je gebruik van moderne schilderijen moeten maken. Ze zijn handgeschilderd of geprint op canvas of plexiglas en kunnen mooie, goedkope muurdecoratie zijn.

Tegenwoordig zijn Afrika schilderijen zeer populair. Afbeeldingen van mensen in zijn traditionele lokale kleren, Afrikaanse landschappen, wilde dieren en kleurrijke planten – de keuze is enorm. De schilderijen zijn in warme kleren geschilderd, zoals rood, oranje, geel, goud en bruin. Je kunt één schilderij kopen of een drieluik bestellen dat nog aantrekkelijker op jouw muur eruit zal zien.

Afrika schilderij

Als je geen tijd hebt om naar een winkel te gaan, kan je de schilderijen online bestellen. Het is een snelle, gemakkelijke manier om een catalogus van schilderijen te bekijken, een passend exemplaar te vinden, bestellen en online daarvoor te betalen. Na een paar dagen ontvang je jouw nieuwe schilderij. Als je geen idee hebt, wat voor een schilderij geschikt voor jouw interieur zou zijn, kan je gebruik maken van talrijke adviezen en voorbeeldfoto’s die op de websites van decoratiewinkels beschikbaar zijn.

Een reis naar wilde gebieden in Afrika zal zeker een paar duizend euro kosten, dus niet iedereen kan zich zoiets permitteren. Maar schilderijen van Afrika zijn veel goedkoper. Iedereen kan die op een muur hangen om eens de sfeer van die verre onbekende landen in zijn eigen huis te voelen.Over de Auteur

Ik hou van beeldende kunsten en daarom wil ik mooie schilderijen ook thuis hebben!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo