Alecto DBX-85 LIMITED ECO DECT - Artikelpost

Alecto DBX-85 LIMITED ECO DECT

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 157 | Aantal woorden: 530 | Datum: | 0 commentaar

Alecto DBX-85 Limited Eco Dect babyfoonBen je op zoek naar een babyfoon die een veilige manier biedt om je kind in de gaten te houden? Een ongecompliceerd apparaat dat eenvoudig te gebruiken is en een hoge kwaliteit combineert met een concurrerende prijs. Ga dan voor de Alecto DBX-85 Limited Eco Dect. Het apparaat heeft een zeer goede audiokwaliteit en is 100% storingsvrij dankzij de digitale DECT-technologie. Dit geeft deze babyfoon een extra voordeel, namelijk een zeer privé-aansluiting. De audiobabyfoon heeft een zeer groot bereik, tot 300 m buitenshuis/tot 50 m binnenshuis. Dankzij de automatische waarschuwingsboodschap wanneer het bereik wordt overschreden (of een lege batterij), zal je nooit iets van je baby missen. Met 4 Eco-modusinstellingen voor een laag stroomverbruik heeft deze Dect-babyfoon een batterijlevensduur van maximaal 24 uur en een lage stralingsduur. Op vakantie of thuis? Deze audio babyfoon werkt niet alleen met een netadapter, maar kan ook volledig op batterijen werken.

Meer kenmerken

De Alecto DBX-85 maakt deel uit van de Eco-serie en beperkt zo de stralingsbelasting van de babyfoon tot een minimum. De stand-by tijd is tot 24 uur. Zo overleef je de avond en nacht zonder dat je het apparaat hoeft op te laden. Wanneer de batterij leeg is, ontvang je een akoestisch signaal. In dit geval heb je meer dan genoeg tijd om het in het laadstation te plaatsen. Omdat het een Dect-babytelefoon is, biedt het een zeer helder en storingsvrij geluid, tot een afstand van 300 meter. Je kunt de verbinding met de kinderkamer altijd open houden door de gevoeligheid op ‘hoog’ te zetten. Of je kunt ervoor kiezen om alleen te luisteren als je kind huilt. In beide gevallen kun je met je kind over de ouderunit praten dankzij de talkbackfunctie.

Eco mode

De Alecto DBX-85 ECO babyfoon is voorzien van de unieke Eco modus. Standaard is de zender niet uitgeschakeld als het kind niet huilt. Maar in de volledige Eco modus zijn zelfs de korte stuursignalen tussen zender en ontvanger uitgeschakeld. De zender is dus volledig uitgeschakeld en wordt alleen gereactiveerd als dat nodig is. Op deze manier kun je de mogelijke blootstelling van je baby aan straling tot een absoluut minimum beperken. Houd er wel rekening mee dat de kinderunit eerst een verbinding met het ouderunit moet maken. Dit kan ertoe leiden dat de eerste seconden van het geluid niet worden gehoord. In het geval dat je daadwerkelijk alle geluiden van je kind wilt horen, kun je het activeringsniveau op het maximum instellen; zo blijft de unit van het kind voortdurend ingeschakeld.

Inbegrepen

  • Babyunit
  • Stroomvoorziening voor de babyunit
  • Batterij voor ouder unit
  • Lader voor de moederunit
  • Ingebouwd nachtlampje
  • Energiebesparende volledige ECO-modus
  • Intercomfunctie
  • Bereik tot 300 meter
  • Melding batterij bijna leeg

Over de Auteur

Babyfoonvergelijker.nl is de expert op het gebied van babyfoons.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo