Alle ins en outs over kunstplanten - Artikelpost

Alle ins en outs over kunstplanten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 205 | Aantal woorden: 855 | Datum: | 0 commentaar

Jarenlang hadden kunstplanten een wat stoffig imago, maar tegenwoordig zijn kunstplanten steeds populairder. Kunstplanten zijn vooral top voor mensen die niet zijn geboren met groene vingers. In deze blog kun je lezen waar kunstplanten voor worden gemaakt, hoe je ze kunt schoonmaken, welke planten bij de lente passen en welke trends er zijn. 

Materialen kunstplanten 

Vroeger werden ze gemaakt van 100% zijde, maar nu wordt er steeds meer gebruik gemaakt van luxere stoffen en materialen. Hierbij is echtheid en kwaliteit erg belangrijk. Kunstplanten worden vooral gemaakt van kunststof en kunstzijde. De echtheid wordt vooral bepaald in hoe de vrom is, het materiaal, de kleur en de dichtheid van de bladeren. Kunstzijde is gemaakt vanuit een natuurlijke grondstof, cellulose, wat wordt gewonnen uit houtpulp. Het materiaal is zeer sterk en kan gemakkelijk worden bewerkt. Het materiaal is zeer geschikt om ‘echte’ bladeren of bloemen na te maken. 

Kunstplanten schoonhouden 

Kunstplanten hoeven geen water te krijgen, wat scheelt voor de mensen die geen groene vingers hebben. Hierdoor heb je altijd plezier van je plant zonder dat hij de mooie groene kleur verliest. Hoewel hij geen water nodig heeft, moet je hem wel schoonmaken. Je wilt namelijk niet dat de plant in de hoek staat te verstoffen. Daarom is het aan te raden om een droge stofdoek langs te bladeren te halen, zodat de bladeren mooi blijven en blijven glanzen. 

Lente komt eraan

De lente is in aantocht. De koude winterdagen laten we achter ons over een tijd. Het wordt langer licht en mooier weer. De kunstbloemen die erbij passen zijn bloemen met veel kleur natuurlijk. De orchidee is een mooie klassieke plant. Deze plant is een zeer kwetsbare plant in het echt, maar een mooie kunstplant. De plant is in veel kleuren beschikbaar, waardoor het bij ieder interieur past. Verder is de medinilla magnifica een prachtige plant om in je interieur te zetten. De kleuren die deze plant heeft is een lichtroze kleur met mooie diepgroene bladeren die echt de lente uitstraalt. Verder zijn er natuurlijk nog meer planten die de lente uitstralen, dus het ligt echt aan wat jij zelf wilt in huis. 

Trends 

De urban jungle trend is een trend die veel te zien is afgelopen tijd. Met kunstplanten kan je die trend ook heel gemakkelijk doorvoeren in je interieur. Er zijn al veel mooie kunstplanten op de markt waarmee je de urban jungle prachtig in je huis kunt doorvoeren. Hierdoor lijkt het net alsof je echt in een jungle bent. Zo haal je buiten echt naar binnen. Ook op kantoor zijn kunstplanten een ware uitkomst. Niet iedereen denkt eraan om de planten water te geven door de drukke agenda’s. In een kantoorruimte kan je een mooie groene muur maken, waardoor er ook groen op kantoor is. Hierdoor krijgt het kantoor een natuurlijke uitstraling. Over de Auteur

De schrijfster van dit artikel is een gedreven jongedame, die net begonnen is met het schrijven van blogs. Met een passie voor alles wat met interieur te maken heeft gaat ze een glansrijke toekomst tegemoet!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[356 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[140 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo